Mai­Kupon

Kategóriák

Tavasz váró ünnepi masszázs csomag - Válaszd a frissülés, az újjászületés, a harmónia masszázsait.
Svéd-, Thai olajos ill., shiatsu masszázs. 3 x 60 perces masszázs: 18 000 Ft helyett 7 990 Ft-ért a belvárosban. Nőnapi kupon.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Használja télen is a masszázsok gyógyító erejét, hogy az egészség tovább megmaradjon! Ezzel a kuponnal többféle 60 perces masszázs közül választhatsz. Nőnapi ajándéknak is hasznos ez a kupon. Mindez elérhető a belvárosban, kellemes környezetben.A masszázsokról:

  •  Svéd masszázs, ami dinamikusan frissít
  • Thai olajos masszázs, ami újjáéleszt
  • Shiatsu masszázs, ami egyensúlyba hoz

 

A gyógyító masszázsok az egészségért!

 

Svédmasszázs

 

A klasszikus svédmasszázs az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. Hatásai csökkenti a hát- és gerincfájást, fokozza az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését, kedvezően befolyásolja az emésztést. Élénkíti a vérkeringést, bőrünk visszakapja ruganyosságát. Frissít, kondicionál, oldja a stresszt, segít megszüntetni az alvászavarokat. Csökkenti a fejfájást, és általában a fájdalmat. Gyorsítja a sérülések utáni felépülést.

 

Javasolt: reumás megbetegedéseknél, mozgásszervi problémák esetén, ortopéd betegségek kiegészítő kezelésére, rándulások, görcsök és húzódások kezelésére, szívpanaszok és magas vérnyomás kezelésére, tartáshibák korrigálására, izommerevség feloldására, légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek gyógyítására.

 

Thai olajos masszázs

 

A Thai olajos masszázs keveréke a thai és a nyugati masszázstechnikáknak. Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot. A vendég hangulata és igénye szerint aromaolajokkal, terápiás módszerrel történő masszázs. Az aroma olajok megválasztása attól függ, hogy mi a célunk a masszírozással. Az olajok gyógyító, lazító hatása akkor érvényesül igazán, ha a masszázst követően pár óráig nem zuhanyozunk le. Az illatanyagok rezgéssugarakat bocsátanak ki magukból, amelyek közvetlenül is terápiás hatással vannak ránk. A masszázs különleges mozdulatait szintén a thai energia-pályákon végezzük. Finom apró mozdulatokkal történik a masszázs. Páciens a masszázs végére relaxált lesz..

 

Shiatsu masszázs

 

A shiatsu (siacu) a hagyományos keleti gyógyászat tudására és tapasztalataira épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának,  különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze.   A shiatsu az energiapályák mentén tenyér- vagy ujjnyomással hozza mozgásba az energiát, illetve egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz. A shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben látja. A kezelés közben az egészleges érzékelésen és az érintésen alapuló támogató kommunikáció valósul meg. A kezelés az egész testet érinti, vékony pamut ruhában történik, és különleges, kellemes élmény.

 

 

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: 20/9958500

H-P: 9- 20

Ha nem veszi fel a kezelő, küldj sms-t.

vagy irj e-mailt: andreasmasszazs@gmail.com

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nanszák András
Cég
Wady Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére