Mai­Kupon

Tavaszi fáradtság ellen válaszd az egészség és a felfrissülés kombinációját! 4 alkalom tartós fülakupresszúra 16 000 Ft helyett 5 400 Ft-ért + 60 perces olajos testmasszázs Ajándékba.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fülakupresszúra hatásai:  
  • Stresszoldó
  • Méregtelenítő, 
  • Általános erősítő
  • Testsúlykontroll, fogyás
  • Káros szenvedélyek csökkentése
Az érzékelhető és tartós eredményért minimum egy hónapos kezelés javallott, ezért van így kialakítva a kedvezmény! 4 alkalom = 4 hét folyamatos akupresszúra (a beragasztott magok által)
 
Emellett egy kényeztető masszázs is jár ajándékba, ami jótékony hatású egy ilyen kúra mellett! Segíti a test méregtelenítő folyamatait, a szellemi fáradtság leküzdését és a lelki terhek feloldását.
A masszázst legkorábban a 2. időpontnál lehet beváltani.


Fülakupresszúra gyógy - magokkal, Andrásnál:
A fülakupresszúra szúrásmentes, itt fülbe ragasztott magvakkal történik, amik akár egy hétig is a fülbe maradnak a megfelelő pontokon. A fülön megtalálható az egész test minden része. A megfelelő pontokat stimulálva hatni tudunk szerveink működésére lelkiállapotunkra. Míg a gyógynövény magvak a helyükön vannak stimulálják a kiválasztott akupunktúrás pontokat, s a hozzájuk tartozó szervrendszereinket. 
 
 
Ajándék: 60 perces energetikailag megtisztító, olajos masszázs Julcsinál: http://keey.mennyeimasszazs.hu/energetikai-tisztito-masszazsok#keey

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! 
Telefonon H-P 9-18-ig Julcsinál 30/376-9793. 
E-mailen bármikor: keey@mennyeimasszazs.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Prótár András és Kasza Júlia
Cég
TELJES ÖSSZ-HANG KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1115 Budapest, Bartók Béla út 86
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére