Mai­Kupon

Tavaszi fáradtság helyett!! Energetikai kezelés: 3 alkalmas bérlet 18 000 ft helyett 8 500 ft-ért. Ajándékba, vagy magadnak, hogy tudd élni az életed!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kezelés: japán módszer, melynek gyökerei az ősi atlantiszi kultúrából erednek.

Egy tiszta, természetes, de hatékony gyógymód a stressz, lelki traumák és betegségek ellen.

A kezelés után az ajándék állapotfelmérés során kiderül, milyen vitaminokra van szükséged, mi okozza a fáradékonyságod, mivel tudod pótolni a szervezetedben levő hiányokat - és itt nem gyógyszerek kerülnek javaslatra, hanem szervezetbarát megoldások, melyek mellékhatás nélkül, könnyen felszívódnak a szervezetedbe.


A bérlet: 3 x 60-90 perc. A kezelés: japán módszer, melynek gyökerei Indiából, illetve az amerikai indián és a kínai kultúrából erednek. A felüdülést és a gyógyulást szolgálja. A kezelő gyakorlói felkészülése során arra lett tanítva, hogy fogékony legyen mások energiáira. Képes érzékelni az energetikai diszharmóniát, és  életerő segítségével azt újra egyensúlyba hozni, hogy az egészséges állapot visszaálljon. Energetikai zavarok keletkezhetnek sérülések, betegségek, traumák vagy egyszerűen stressz hatására. Az egészséges energiaáramlás helyreállítása segíti az öngyógyítás folyamatát szellemi, érzelmi, spirituális és lelki szinten.

Kellemes hangulat

A kezelések kellemes, relaxáló környezetben történnek. A vendég igényeinek megfelelő hangulatvilágítással, gyertyákkal, füstölővel és zenei aláfestéssel biztosítjuk a pihenést.

Mi várható egy kezelés alkalmával?

A kezelés során a vendég cipői levétele után teljesen felöltözve fekszik egy kényelmes masszázságyon. Az akadálymentes légzés érdekében célszerű az övet meglazítani, eltávolítani. Érdemes a kezelés napjára laza, kényelmes öltözetet választani. A legjobb természetes alapanyagokból készült, pamut, gyapjú vagy len ruhadarabokat viselni. A kezelés megkezdése előtt az ékszereket (gyűrűk, karkötők, nyakláncok) érdemes levenni.

Gyógyító érintés

A kezelés közben a test különböző területeire, illetve azok fölé teszi a kezelő személy a kezét. Az Energetikai kezelés  egy intelligens életenergia, mely automatikusan oda áramlik, amely testrészen a diszharmónia fennáll, attól függetlenül, hogy a kezelő hova helyezi a kezét.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés: 20/5485397

Nyitvatartás: H-SZ: 8-18

Bővebben:  http://reiki-gyogyitas.blogspot.com/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szalai Barbara
Cég
SZ B
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1134 Budapest, Lőportár utca 7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére