Mai­Kupon

Tavaszi fáradtság helyett itt a feltöltődés ideje! Kundalíni Jóga minitanfolyam féláron 5700 Ft helyett csak 2850 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Kundalíni Jóga sokkal több, mint fizikai gyakorlatok rendszere. Ez egy erőteljes eszköz, a tudatosság növelésére. A minden emberben jelen lévő teremtő energiát mozgatja meg és felébreszti a tudatosság energiáját, a kundalínit. A Kundalíni Jóga a hétköznapi embereknek való, olyan embereknek, akik a munkába járás napi kihívásaival és stresszhelyzeteivel kell szembenézniük, családot tartanak fenn, gyermeket nevelnek, akik olyan képességet szeretnének, amivel a mai kor kihívásaival szemben megállják a helyüket.A testünk és energiáink egyensúlya minden napunk minden percére hatással van. Ha az energiáink egyensúlyban vannak, mi is kiegyensúlyozottak vagyunk. Könnyebben viseljük a környező stresszt, tisztább a gondolkodásunk, könnyebben döntünk. Ha kibillen az egyensúly, befolyásolhatóbbak leszünk, hirtelen haragúak, könnyebben elérnek a betegségek is, és rosszabbul viseljük a stresszt.

A Kundalíni Jóga technológiáját Yogi Bhajan hozta el Indiából 1969-ben a nyugati világba. Azóta világ szinten elterjedt, hazánkba pedig körülbelül 6 éve került be. Ezt a rendszer érintetlen eredeti formájában tanítjuk Yogi Bhajan tanításai szerint.

Magamról:

Két kisgyermek édesanyja és jógatanár vagyok. Mérnöknek tanultam, de mégsem az lettem. Ehelyett azt az utat választottam, ami engem feltölt és a kiteljesedés felé vezet. Ez a Kundalíni Jóga útja. Közelebb visz a belső önmagamhoz, segít megértenem és kiterjesztenem magam, megsemmisíteni az egóm szabta korlátokat.

Jógaóráimon ezt próbálom átadni a Kundalíni Jóga és Yogi Bhajan tanításaival, hogy a tanítványaim is megtapasztalhassák önmaguk határtalanságát, az elengedés felszabadító érzését, belső erejüket és egyre közelebb kerülhessenek eredendő önmagukhoz.

Minden Kundalíni Jóga óra három fő részre oszlik:


  • Fizikai mozgás, gyakorlatsor. A Kundalíni Jóga úgynevezett Krijákat használ. Ezek egy bizonyos hatás érdekében előre összeállított ászana sorozatok. Több száz van belőlük és teljesen változatosak. Vannak könnyűek, nehezek, dinamikusabbak, meditatívabbak.

  • Mély relaxáció.

  • Meditáció. A meditációknak is mindig van célja, egy hatás, amit el szeretnénk érni. Épp ezért a meditációk is nagyon változatosak. Vannak légzésmeditációk, mantrameditációk, mozgásos meditációk és ezek kombinációi.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható egy 3 alkalmas minitanfolyam látogatására.

Márc. 27. Tavaszi feltöltődés, energetizálás (kezdő szint)

Ápr. 17.   Félelemek elegedése, megszabadulni a múlt terheitől

Máj. 8.     Légzés és meditáció (intenzív kezdő szint)

A mini tanfolyamokon három egymást követő órán ugyanazzal a témával foglalkozunk különböző gyakorlatsorokon és meditációkon keresztül.

Az órák helyszíne és időpontja:

Jantra Klub, Üllői út 2-4. jantraklub.hu
(III. em. 32.a. 65-ös a KAPUKÓD, lift a jobb hátsó sarokban! A környéken nehéz a parkolás, ezért javasoljuk a metró igénybevételét, amelynek Kálvin téri megállójától 1 percnyi gyalogút.)
Szerda 19:00-21:00 

Szükséges felszerelés: kényelmes ruházat.
Az órák kellemes környezetben, kis látszámú csoportban zajlanak.
Maximális csoportlétszám 11 fő.
Éppen ezért kuponbeváltás előtt egyeztetés szükséges e-mailen vagy telefonon.
E-mail: paramdev.kaur.hun@gmail.com
Telefon: 30/388-3351

További információ a Kundalíni Jógáról, rólam, kriják és meditációk megtalálhatók a honlapon.  

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tervu Kft.
Cég
TerVu Infotechnológiai Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, Üllői út 2-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére