Mai­Kupon

Tavaszi hajvágás: mosás-vágás-szárítás + ajándék UV Colour Protect hajpakolás argánolajjal 4500Ft helyett 1200Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Haja egész héten át helytáll Önért, hálálja meg ezt (Hajpakolással)! Úgy alakítottuk ki, hogy a hajszál belsejébe hatolva hidratálja a hajat, megháromszorozva a roncsolódott haj erejét, keratint, búzaproteint, B5 provitamint tartalmaz, ezt az újonnan kifejlesztett kutikula kisimító vegyületet, amely valósággal összeragasztja a kutikula pikkelyeit, ezáltal megerősítve azt. Ez a pakolás segít megelőzni a töredezett hajvégek kialakulását, simává, könnyen kezelhetővé téve haját mindössze hét nap alatt. Különleges vanília illattal. Argánolajjal keverve be a hajpakolást, meleg törölközőbe csavarva 7-10 perc után lemossuk.

 
Sampon: Krémsampon száraz, festett hajra. UV filtert tartalmaz a káros napsugarak és a hajszín kifakulása ellen. Keratin, búzaprotein, B5 provitamin hatóanyagai elősegítik, hogy haja fénylő, könnyen fésülhető és ellenálló legyen.

A haj vágása növesztés esetén is elengedhetetlen. Fontos a töredezett végektől megszabadulni, hogy a haj kellően magába fogadja a hajápoló termékeket. Csak így lehet hosszú, csillogó, egészséges, gyönyörű. Ezáltal felgyorsul a növekedése is!

Egy retro fodrászatban dolgozom, 70es évek stílusát tükrözi, nagyon otthonos, és a stílusom a jelen évek trendje. De ezeket a fotógalériában is láthatjátok.  2008ban végeztem a fodrász iskolával, szinte azóta folyamatosan dolgozom amióta ollót fogtam a kezemben, azóta intenzíven a szakma rabja lettem, életem a szakmám.Ezelőtt a Thököly úton dolgoztam, 2 évet, és most itt kezdem önálló fodrász ként a jövőmet. A vendégeim mindig számíthattak rám, bármikor és ezentúl is számíthatnak.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos időpont egyeztetés szükséges a 06/1 3521388-as vagy a 06/30 898-4270-es telefonszámon!

Nyitvatartás: a hét minden napján!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Horváthné Török Szilvia
Weboldal
Szolgáltatás helye
1076 Budapest, Bethlen Gábor u. 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére