Mai­Kupon

Kategóriák

Tavaszi kényeztető és ápolási csomag lábaidnak az Oktogonnál! Esztétikai pedikűr és lábszár gyantázás, most 2.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az egész napos talpalás és igénybevétel után egy kis kényeztetés a lábainknak is jár. Jön a tavaszi időszak amikor lábairól lekerül a zárt cipő, ezért legyen mindig ápolt. Hagyja, hogy lábaid fellélegezzenek és szépüljenek! Az esztétikai pedikűr mellett az ajánlat most tartalmaz egy lábszár gyantázást is (térdig gyanta).A kuponnal jogosult vagy egy esztétikai pedikűrre és egy lábszár gyantázásra. 

 

A lábaknak is elengedhetetlen az ápolás. Az esztétikai pedikűr alkalmával felfrissül a láb és az ápolt, puha lesz. Télen a zárt, vastag cipőkbe bújtatott lábaink gyakran szárazak, talpunk bőre megkeményedik, de egy frissítő esztétikai pedikűr segítségével ezektől  gondoktól Ön is megszabadulhat. Vigyázat az esztétikai pedikűr nem tévesztendő össze a gyógypedikűrrel. 

 

A gyantázás segítségével, most hetekig élvezheted a bársonyos simaságot és ápoltságot, elkerülhető a szúró és viszkető érzés, vagy a szőrtelenítő krém okozta bőrirritáció. A végeredmény hetekig tart, a szőrszálak egyre vékonyabban, egyre ritkábban nőnek. Nem szúr, nem éget, nem vág meg, mint a borotva, nem irritál, mint az epiláló krém.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Szolgáltató pontos címe: 1067 Budapest, Teréz körút 25., I/11. Oktogonon (22-es kapucsengő)


Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06-70/388-1483. Keresse Páhány Beátát.

 

Amennyiben szeretne eltérni az előre egyeztetett időponttól kérjük, hogy azt a vizsgálat előtt legalább 24 órával előbb jelezze, vagy küldjön SMS-t a megadott telefonszámra. Amennyiben nem jelzi új időpont igényét, akkor a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont! Időpont módosításra maximum egy alkalommal van lehetőség!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gyógypedikűr-Páhány Beáta
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz körút 25., I/11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére