Mai­Kupon

Tavaszi külső vagy belső tisztítás, vírusmentesítés, utastérfertőtlenítés személyautóban 6.990 Ft-ért. Az ajánlatot a Train 4 Work Kézi Autómosó & Kozmetika biztosítja. Legyen friss és új illata autódnak!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ha szeretnéd, hogy autód klíma rendszere tiszta és fertőtlenített legyen, és egy külső vagy ápolás is ráférne, akkor csapj le kuponunkra és használd ki a Train 4 Work Kft. Kézi Autómosó & Kozmetika ajánlatát!

Autó külső vagy belső tisztítása és ózongenerátoros utastér és klímafertőtlenítés most 6.990 Ft-os kedvezményes áron már elérhető! Autó külső vagy belső tisztítása és ózongenerátoros utastér és klímafertőtlenítés!

Professzionális csúcsminőségű anyagokkal, gépekkel és profi személyzettel állunk rendelkezésedre, hogy autód a legjobb kezekben lehessen!

A kupon tartalma:
- külső VAGY belső utastér tisztítása
- ózongenerátoros utastér és klímafertőtlenítés.

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.


• Külső mosás: előmosó vegyszer alkalmazása után magasnyomású vízsugárral a jármű előmosása, majd autósamponos, szivacsos kézi autómosás, öblítés.
• Bogároldás: speciális vegyszeres kezelés az autó frontális részén becsapódott rovarmaradékok oldására (csak friss szennyeződés esetén!!!!)
• Felnitisztítás: a felnik vegyszeres kezelése és szivaccsal történő lemosása (kizárólag ráégett szennyeződés esetén számolunk fel külön díjat!)


• Belső takarítás: porszívózás, ablakok tisztítása vegyszeres mikroszálas kendővel, a műszerfal és a műanyag részek áttörlése, portalanítása.
• Kédergumik ápolása: a jármű nyílászárók peremén található szigetelő gumiperemek ápolása a rugalmasság az állag megőrzése végett.

Felár: egyterű, terepjáró, SUV 3.000 Ft

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Train 4 Work Kft. Kézi Autómosó & Kozmetika
1139 Budapest, Váci út 81. (bejárat a Lomb utca felől)
Center Point 2 Irodaház
E-mail: info@t4w.hu
Telefon: ‭+36 20 499 0688, +36 20 208 6676 Nyitva tartás hétfőtől péntekig 8-17 között.
 
A kupon tartalma:

- külső VAGY belső utastér tisztítása

- ózongenerátoros utastér és klímafertőtlenítés.

Felár: egyterű, terepjáró, SUV 3.000 Ft

Bejelentkezés szükséges érvényes kuponkóddal!

Az autódban hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Train 4 Work Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1139 Budapest, Váci út 81
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére