Mai­Kupon

Tavaszi kupon: Rendkívüli lehetőség! Próbáld ki most a legújabb technológiával dolgozó amerikai fogyasztó gépet, a Slim Line OxyPod-ot. 8 000 Ft helyett most csak 2 000 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Készülj a fürdőruha szezonra, hozd formába magad, fogyj kényelmesen. A Slim Line Oxy Pod-ot amerikai orvos-természetgyógyászok, és mérnökök fejlesztették ki. A rendszer ötvözi az ősi és legmodernebb testkezelési technikákat a természetes testi - lelki egyensúly megteremtése és megőrzése érdekében. 
Kiválóan alkalmas alakformálásra, méregtelenítésre, bőrápolásra és fiatalításra, narancsbőr kezelésre, stressz oldásra és alvás zavarok kezelésére.

A készülék alapvetően egy mély-meleg terápiás rendszer alapjára épül, amely kiegészül Led szín és fényterápiás egységgel, aroma terápiával, vibrációs masszázzsal és a teljes testet érintő oxigénes kezelő rendszerrel.

Különleges érzést nyújt, összetett hatású kezelés.

Ha relaxálás közben szeretnél nyári formádba kerülni, vedd meg ezt a kupont!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartás: szombat- vasárnap

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70 / 4546663

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
K H M
Cég
SUNI-PLUS KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella u 71.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére