Mai­Kupon

Tavaszra alak megújító csomag:
1 hónapig korlátlan 3D vibro tréner bérlet 14 990 Ft helyett 4 990 Ft -ért. Napi 1 x 10 perc a tökéletes alakért, a belvárosban. Zsírégetés, izomtónus erősítés, formásodás!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A vibrációs tréner javítja a vérkeringést, kellemesen masszírozza a hátat a karokat és a lábat, megterhelő munka után ajánlott, ugyanis gyorsítja az ellazulást. A vibrációs tréner jótékony hatással van a izomproblémákkal küzdőknek és merev ízületekre is megfelelő. Kímélő, hatékony, látványos! Továbbá, remek eredményeket értek el vele rengeteg olyan betegség esetében is, ahol az izomtónusok legyengültek, pl. Parkinson kór, sclerosis multiplex tüneteit is enyhítette, hiszen a leépült izmokat gyengéden, de hatásosan építi fel újra. Épp ezért az öregedéssel járó gyengülésre is meleg szívvel ajánljuk!Harmadik generációs fitnesz csodagép:

A vibrációs tréner egy modern és nagyon hatásos edzőgép a test formázásában, az izületek hajlékonyságának növelésében, egyszerű lazításban és relaxálásban, valamint a kardiovaszkuláris rendszer erősítésében  A vibrációs tréner a 3D-s  vibrációival az izmok reflexív összehúzódását kihasználva fejti ki hatását a testre.A vibrációk miatt a feszített izom reflexíven ellenfeszül és ezzel intenzív ellenhatást fejt ki. A gyakorlatok nagyon effektívek és nem időigényesek. Napi 10 perc is elég a várt hatás elérése érdekében. A vibrációs tréner egy pár gyakorlat használatával effektíven erősíti az egész testet. A 3D vibrációnak köszönhetően még intenzívebb hatást, valamint a vibrációk ideális terjedését  kínálja a tréner. A vibrációs tréner segít a stressz leküzdésében, ellazít, de egyben mozgatja is a izomzatot. A vibrációs tréner jótékony hatásai közé tartozik az is, hogy úgy mozgatja izmait, hogy közben Önnek nem kell nagyobb erőfeszítést beleáldoznia. A vibrációs tréner a felső zsírréteget elégeti, így a narancsbőr ellen is felvállalja a küzdelmet.

Miért jó:

 • az edzett izmok izomrostjainak 100%-át megmozgatja a hagyományos edzések 40%-os hatékonyságával szemben.
 • segít a zsírégetésben
 • feszesebbé válik a bőröd
 • segít a narancsbőr megszüntetésében, fokozza a nyirokkeringést
 • segít az inkontinencia problémák megszüntetésében, belső izmok tónusának visszaállítása (intim torna) által
 • jobbá teszi közérzeted és javítja állóképességed
 • gyorsítja az anyagcserédet
 • stimulálja a vérkeringést
 • megerősíti és formálja izomzatodat
 • növeli flexibilitásod
 • 3D, azaz a rajta végzett gyakorlatok során tri plainer, oszcillációs és horizontális vibráció is történik = nekiesik a zsírnak, és stimulálja az izomzatot, illetve lásd fenn!

A gép gyorsasága 50(!) fokozatban állítható = teljesen a te igényeidre és tempódra szabva!

 • Kalóriaszámláló = hogy tudd, 15 perc alatt mennyit dolgoztál le
 • Bármilyen edzettségi szintnél, kortól, nemtől függetlenül használható. Rengeteg energiát, időt és pénzt spórolhatsz általa, több szempontból is sokkal előnyösebb bármilyen más alakformáló módszerrel szemben! 

Neked csak annyit kell tenned, hogy a megfelelő testhelyzeted felvedd – attól függően, hogy melyik testrészedet szeretnéd intenzívebben formálni és edzeni.  

 • Rövid időn belül kifejti a szervezetre jótékony hatását, több, mint ideális eszköz mind a prevenció, a rehabilitáció, az élsport és a szépségápolás területén.

A kuponvásárlással a házirendet elfogadják, ami olvasható a biofittwell.com-on vagy a facebookos opldalon
Ez az ár személyi edzést NEM tartalmaz, amennyiben segítségre van szükség az további 500Ft alkalom


Izomproblémákkal küzdőknél javasolt, beszélje meg kezelőorvosával a vibrációs tréner használatát, ill. ha egyedi probléma áll fenn, azt a kezelő orvossal kell megbeszélni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30  3432063

A weblapon található házi szabályzatot a kupon vásárló elfogadja. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bio Fitt Well
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Szondi utca 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére