Mai­Kupon

Kategóriák

Te is szeretnél álom alakot? EMS, lipolézer, nyirokmasszázs 3 alkalmas bérlet most 5.190 Ft-ért a belvárosban. Legyen tavaszra bomba külsőd!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Fogyasztás, méregtelenítés, alakformálás- 3 az 1-ben kupon. Mindez most töredék áron! Az EMS edzés során elektromos impulzusokkal mozgatják át az izmaidat, így sokkal intenzívebb hatás érhető el, mint bármilyen hagyományos edzés alatt. Gondolj a tavaszra, hozd magad formába! Az ajánlat tartalmaz 3 alkalommal 20'  lipolézert, 20' EMS-t és 20' nyirokmasszázst.

EMS:

Az izomstimuláció során enyhe elektromos árammal , mozgásra lesz késztetve izomzatod. Az izmok működésbe jönnek, a vérkeringés és az anyagcserefokozódik. Az izomstimulálás hatására a szövetek regenerációs folyamatai élénkülnek, a nyirokkeringés fokozódik, az izomzat erősödik. Az izmok aktivizálódása lebontja a zsírszöveteket, a felszabadult zsír a nyirokrendszeren keresztül kiürül és az anyagcsere-folyamatok során természetes úton távozik szervezetedből!

Lipolézer:

A Lipolézer technológia beavatkozást nem igényel és teljességgel fájdalommentes. A Lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használja az orvosbiológia. Az amerikai FDA (Food and Drug Administration) által elismert technológia.

A lipolézer egy 20 perces kezelés alatt 30-40g zsírt old fel, mely 300-400 kalóriát jelent. Az eredmények általában már az első kezelés után mérhetőek.

Nyirokmasszázs:

A nyomásterápia, más néven nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsák, megszüntessék a duzzanatokat és fokozzák a keringést.

A kezelés a sűrített levegő általi masszázson alapul.

A kezelendő végtag vagy annak egy része egy minden mérethez megfelelő kétfalú csizmába és övbe kerül, ezek elkülönülő pneumatikus kamrákra osztottak, amelyekbe levegőt pumpál a készülék, ezáltal stimulálja a vénás- és nyirokkeringést.

A nyirokdrenázs olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást. Rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így a sejtek és a szövetek regenerálódását is elősegíti. Csökkenti a gyulladáskészséget, segíti a meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

A nyomásterápiát használják a narancsbőr eltüntetésére, valamint a bőr feszesítéésre. Nagyon hatékony kiegészítője a zsírbontó kezeléseknek.

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. április 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés: 20/2753355 szükséges.

Hétfőtől-Péntekig: 10.00-20.00 óra között
Szombat-Vasárnap: zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bellaton Beauty Kft.
Cég
Bellaton Beauty Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Vörösmarty u. 59
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére