Mai­Kupon

Tegye maradandóvá emlékeit! A BYHOME vászonkép egyedülálló dísze lesz otthonának. Fotóról készült egyedi vászonkép 90 x 60 cm méretű most 53% kedvezménnyel mindössze 8.990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!BYHOME vászon képek egy új dimenziót képviselnek a lakásdekorációban. A képek egy teljesen új irányzatot képviselnek, digitális nyomtatással készülnek képzőművészeti vászonra, UV állóak, egyedi elképzelések alapján készülnek limitált szériában. A vásznakat fenyő vakráma keretre feszítik, a 2 cm-es keretvastagság tovább fokozza a különleges hatást, és egy csodálatos vizuális élménnyel ajándékozza meg otthonát.

  

Fotóról vászonkép


A speciális bevonattal ellátott nyomtatható festővászon segítségével rendkívül dekoratív eredményt érünk el a hagyományos textil vagy papír alapú nyomathordozókkal szemben. Felülete megegyezik a normál (festők által használt) festővászonnal, tehát látható és tapintható a sűrű szövésű struktúrált textil felület. Az anyag  felülete félfényes felületű . (Semi Gloss )  Speciális kevert szálas vászon .


Megrendelésről:


A feltöltött képet a gyártás előtt megvizsgáljuk alkalmas-e a megjelölt méret elkészítésére.   Amennyiben kép elkészítésével  problémát találunk vagy további információra van szükségünk telefonon vagy emailban megkeressük.   A képet 7 munkanap alatt készítjük el a szállítás illetve átvétel idejéről tájékoztatást küldünk.

 

Képeinket 2 cm széles vakráma keretre feszítjük. A keretezés miatt kérem számoljon azzal, hogy a kép széléből 2-2 cm  a kép oldalára kerül. Amennyiben a kép ezt nem teszi lehetővé és fontos részleteket tartalmaz a kép széle is úgy a gyártás elött ezt jelezzük Önnek és unevezett húzott technológiával korrigáljuk a kép szélt!

Ebben az esetben mindig tervezetet küldünk mailon.

Ha bizonytalan a kiválasztott kép elkészítésével kapcsolatban vagy tanácsra csak küldje el fotóját a rendeles@byhome.hu  e-mail címre, mi megvizsgáljuk, hogy milyen méretű nyomat készíthető belőle, és látványtervet készítünk .


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 29-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Byhome elérhetősége: +36 30 940 5070, e-mail:info@byhome.hu 

A rendelés menetéről és egyéb információkról: a byhome.hu weboldalon is tájékozódhat.

 

A KUPON BEVÁLTÁSA:

http://www.byhome.hu/hu/termekek/519-fenykepes_vaszonkep.html

A kupon  kizárólag  a  Fotóról vászonkép  menüpont alatt található 90 x 60 méretű képre lehet beváltani  www.byhome.hu  oldalon.


Az  ár a szállítási költséget  NEM tartalmazza.

A  rendeléskor a termék mellett  jobb oldalon  a választékban szereplő kupon 90 x 60 cm  kategóriát válassza ki!  

A megjegyzés rovatba kérjük beírni a kuponkódot és ellenőrző kódot !

 

Szállítási határidő a rendeléstől számított min. 2 hét

Az  ár a szállítási költséget  NEM tartalmazza.

A termék átvehető személyesen vagy utánvéttel.

Az utánvét díja 2.000Ft ,melyet a futárszolgálatnak kell fizetni illetve előre utalás esetén 1.500Ft.( nekünk egyszerűbb,ha csak utánvét van,mert akkor elkészül a kép és küldhetjük azonnal nem kell várni a pénzt…)

 

A termék átvehető személyesen:

 BYHOME  

 9330 Kapuvár Deák Ferenc u 2

 Tel : 06 30 9 40 50 70

 Email: rendeles@byhome.hu


UTÁNVÉTTEL: Mivel a termék árát kifizette a  kupon megvásárlásakor , így Önnek csak a szállítási költséget kell fizetnie a futár részére a kiszállításkor.

 

ELŐREUTALÁS : Mivel a termék árát kifizette a  kupon megvásárlásakor , így Önnek csak a szállítási költséget kell utalnia a kapott számlaszámra.

Személyenként több kupon is vásárolható más kedvezményekkel nem vonható össze.

A későbbiekben levelezésnél mindig tüntesse fel a  megrendelésen kapott rendelés azonosító számát!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Byhome Webáruház
Cég
Renato Design Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
9330 Kapuvár, Deák Ferenc u. 2
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére