Mai­Kupon

Tegyen érrendszeri betegsége ellen! Tíz alkalmas keringésjavító kezelés és két alkalmas komplex vér-vitalitás mérés három féle elemzéssel a Bioquant® szív- és érrendszeri keringésjavító készülék segítségével most 14.000Ft-ért

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  • Egy fantasztikus lehetőség a keringésjavítás érdekében! Két alkalmas vércsepp analízis és egy 10 alkalmas Bioquant® kezelés a Kingray Egészségközpontban. 
  • Előzze meg a betegségeket vagy ha az már kialakult, akkor javítsa közérzetét a lézersugaras kezelés adta lehetőséggel! 
  • Miért fontos a két alkalmas a vércsepp analízis? Azért, hogy ön is láthassa a kezelés pozitív hatásait!  
  •  A Bioquant® a vér orrüregen keresztül történő lézersugaras kezelési eljárást biztosít. Ennek a készüléknek köszönhetően egészségesebbé tehető a vér összetétele és szervezete működése.


  • Tapasztalja meg Ön is a 10 alkalmas lézerterápis kezelés előnyeit! A kezelések után javul az agy- és szívérrendszer vérkeringése. Segítségével csökkenthető a fejfájás, mellkasi fájdalmak, depresszió, mellkasnyomás okozta kellemetlen tünetek mennyisége. Javul az alsó végtagok vérellátása, de sikerrel alkalmazták már az asztma gyógyításában is. Javasolt a pajzsmirigyműködés javítása érdekében, idegrendszeri és nyirokérrendszeri betegségek esetén is! A Bioquant® a vér orrüregen keresztül történő lézersugaras kezelési eljárást biztosít. Ennek a készüléknek köszönhetően egészségesebbé tehető a vér összetételeés a szervezet működése. Már egy lézeres kezelés után javul a közérzet, növekszik a teljesítőképesség. Klinikailag igazolt, hogy a Bioquant® lézer lassítja az öregedés folyamatát. Kiválóan alkalmas rehabilitációra, illetve szövődmények kialakulásának megelőzésére is! Mellékhatások nélkül cukorbetegség kezelésére is alkalmazható. 
  • A még pontosabb és megbízhatóbb "vérkép" érdekében három féle módszerrel vizsgálják meg az ujjbegyből vett vércseppet. Sötétlátóteres, digitális és száraz vérelemzési módszert alkalmaznak. Önnek elegendő összesen két csepp vért adnia, hogy az adatok kidolgozásra és értékelésre kerülhessenek. Az egyik cseppet videomikroszkópos és sötétlátóteres vizsgálatnak vetik alá, míg a másikat száradás után vizsgálják meg. 
  • A vércsepp analízis során lehetőség nyílik az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározára. Kikövetkeztethető általa az immunrendszer állapota, a szabadgyökök okozta károsodás mértéke, a vitaminellátottság, a toxikusság mértéke, a szervezet sav-bázis és ásványi anyag egyensúly zavarai és nem utolsósorban gombák és paraziták jelenléte. A video mikroszkópos analízist követően a vér sötétlátóteres vizsgálata még pontosabb képet ad vére állapotáról. A másik vércseppet fél órás száradás után vizsgálják meg, és az eredményeket a komplexebb egészségkép kialakítása érdekében összevetik az előző mérés "mutatóival." A száraz vér analízis során a baktériumok, élesztőgombák jelenlétéből, valamint a vércsepp felületén, karimáján megjelenő elváltozásokból következtetik ki az étrendből, életmódból, anyagcseréből származó savas végtermékeket, és ezek testen belüli elhelyezkedését. Legnagyobb előnye, hogy értesülhet olyan problémáról is, ami a szövetekben és a szervekben még nem jelent meg, de a vér változásai már jelzik a problémát. Így idejében meg lehet előzni a különböző betegségeket.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • Előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi telefonszámon: 06-70/ 342-7755. 
  • Szolgáltatás helyszíne: KingRay Egészség és Oktató Központ. 1081 Budapest,Szilágyi utca 1. fsz 2 (kapucsengő: KingRay).
  • Megközelítés: A belvárosban a Blaha Lujza tértől alig 5 perces kellemes sétával. Személygépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt jól elérhető a szolgáltatás helyszíne.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KingRay Egészség és Oktató Központ
Cég
Kasakoner Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi utca 1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére