Mai­Kupon

Tegyen Ön is az egészségéért! Thermoakupresszurás masszázs, vérvitalitás mérés, elemzés és életmód tanácsadás a pestlőrinci Sonoterápia Centrumban, most 3510 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Komplex csomag az egészséges életért! A csomag tartalma:

30-36 perces thermoakupresszurás fizioterápiás masszázságy használat. A jade köves kezelőfej a masszírozás, nyújtás, és kiropraktika révén megigazítja a gerincünket, helyére teszi csigolyáinkat és ezáltal felszabadítja az onnan kilépő idegszálakat. 

Tudjon meg mindent egészségével kapcsolatban a vérvitalitás mérés segítségével. Elég egy vércsepp és egy forradalmian új technológia segítségével, most időben olyan problémáról is értesülhet ami csak kialakulóban van a szervezetében, de a vér változásai már jelzik ezeket. Ennek a csodálatos technológiának köszönhetően időben meg lehet előzni komolyabb betegségeket és egészségügyi problémákat is, de a vizsgálattal szív- és érrendszeri betegség kialakulása is megelőzhető. A kupon tartalma: vérvitalitás mérést majd ezt követően egy 30-36 perces thermoakupresszurás fizioterápiás masszázságy használatotezt követően pedig egy vérvitalitás kontroll mérést, életvezetési tanácsadással egybekötve.

Rohanó világunkban az emberek teste sokkal nagyobb terhelésnek (gerinc, idegi, stressz, zaj, egészségtelen táplálkozás, környezetszennyezés) van kitéve, mint akár csak néhány évtizeddel korábban. Nem csak sokkal gyakoribbak a korábbi betegségek, hanem nap, mint nap újabbnál újabb betegségek tűnnek fel. Éppen ezért a megelőzés különösen fontossá vált, és egyre inkább előtérbe kerül. A keleti gyógyászat alapvetése szerint egészségünk a gerincünk állapotától függ. Ha a gerinc deformálódik, akkor az idegek becsípődése révén a szerveink előbb lelassulnak, majd rosszul működnek és megbetegszünk. lyenkor az életerő-energia áramlása is akadályba ütközik. Napjaink egyik legjobb prevenciós és gerinckorrigáló (karbantartó) eszköze a Classic jade köves fizioterápiás készülék.

Az akupresszúra és a hőterápia élénkíti a vér- és nyirokkeringést, tisztítja a vért és az ereket, erőteljesen méregtelenít, salaktalanít, oldja a stresszt. A jade kövek energiával töltik fel testünket, ezzel növelik a szervezet vitalitását. Hatására frissek és energikusak leszünk, növekszik a teljesítő képességünk. Mindezeknek köszönhetően a Classic készülék rendszeres használatával a szerveink újra jól fognak működni, és visszanyerjük, majd pedig megőrizzük a jó egészségünket. 

A vérvitalitás mérés során kiderül, hogy milyen állapotban van immunrendszere, rendben van-e a szervezetének a sav-bázis egyensúlya, és milyen méreganyagok, nehézfémek halmozódtak fel szervezetében. Az eredmény azt is megmutatja, hogy rendben van-e a teste folyadékháztartása, milyen mértékű a szervezete oxigénfelvétele valamint, megtudhatja hogy milyen mértékű szervezetében a rögösödésre való hajlam. Az eredmények tükrében a szakembertől tanácsot is kap arra vonatkozóan, hogy a feltárt problémák kapcsán hogyan őrizheti meg az egészségét, és mik a teendők ennek érdekében. Most az elektronmikroszkópos mérés során kiderülhet, hogy mit rejt a vére, mitől kell óvnia a szívét és az érrendszerét, és még sok más, valóban létfontosságú dologra fény derül egyetlen mikroszkópos vérvitalitás-mérés során!

  

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás minden esetben szükséges! A kupon más szolgáltatással nem vonható össze és készpénzre nem váltható!

Pontos cím: 1181 Budapest, Üllői út 511. I.emelet 5 (2-es kapukód) Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 8-18 óráig

Telefon: +36 1 290 5111, E-mail: info@sonopestlorinc.com

Fontos tudnivaló: Mivel nincs mágneses hatása a thermoakupresszurás fizioterápiás masszázságynak, ezért  implantátummal, szívritmus szabályzóval is használható! A masszázs ágy a helyszínen megrendelhető, megvásárolható. Egészsgépénztári számlára elszámolható!A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sonoterápia Centrum Pestszentlőrinc
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1181 Budapest, Üllői út 511
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére