Mai­Kupon

Tekercselve centit vesztesz, majd kényeztetve megpihenhetsz egy hullámmasszázsba! Most 3990Ft-ért 8000Ft helyett kipróbálhatod!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Aromaterápiás fáslizó módszer egy rendkívül hatékony eljárás arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk. Az egyedülálló hatékonyságú aromaterápiás fáslizó módszer Nemzetközi Feltalálói Nagydíjjal rendelkezik.A hatóanyagokban lévő természetes illóanyagok a kötőszövet felső rétegeiben vérbőséget idéznek elő, melynek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A belsőszervek működéséhez szükséges hőegyensúly fenntartása érdekében a testnek pótlólagos energiát kell felszabadítania, mely a mélyrétegű zsírlerakódások -elégetésével-történik.A hagyományos technológiákhoz képest négyszeresen hatékonyabb. A látványos körméret csökkenés mellett erőteljes cellulit leépítő, bőrfeszesítő és méregtelenítő hatása van. Tudni kell -a kezelés időtartama kb 2 óra- a kezelés előtt 3-4 órával szilárd ételt nem szabad enni, mert a szervezet a vérből használ tápértéket, nem pedig a lerakódott zsírokat égeti el. Napi 2-3 liter folyadékot kell fogyasztani, kezelés után pedig 3-5 óráig ne tusoljon!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy ember egy kupont vehet saját részre és egyet ajándékba.

A kupon beváltásának címe: 1142 Bp. Rákosszeg park 5/A I/6

A kezeléshez előzetes időpontegyeztetés szükséges.

Molnár Alexandra: +36 20 5716242       

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 8.00-20.00 óráig.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Banya-tanya szépségház
Cég
Molnár Alexandra
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Rákosszeg park 5/A I/6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére