Mai­Kupon

Téli frizura megújulás: hajegyenesítés + vágás: 24 000 Ft helyett 8 900 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A göndör és hullámos hajúakról, akik a tükörbe nézve sima és lágy tapintású hajjal keretezett arcot szerettek volna viszontlátni. Most eljött az ő idejük! A teljes megújulás eredménye a hónapokig tartó gyönyörű, természetes fényben ragyogó egyenes haj.  Egy olyan ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag, formaldehid mentes krémethasznál a fodrász, amely a hullámos vagy göndör hajból hónapokra tökéletesen egyenes, selymesen csillogó hajat varázsol.Minőségi, professzionális anyagok felhasználásával dolgozó szalon várja minden kedves vendégét. Ha divatos, szép frizurát szeretnél megfizethető áron,  akkor nem szabad kihagynod ezt a kedvező ajánlatot.

A kupon tartalma:

  •  kényeztető hajfürdővel kezdődik,
  • majd relaxáló fejmasszázst kapsz,
  • végül pedig a fodrász kiegyenesíti, majd levágja és
  • beszárítja az általad kívánt formára hajadat.
A hatóanyagokról: A jeges tengeri iszap, valamint a tenger mélyéről szerzett ásványok már a folyamat alatt megkezdik a haj ápolását, pótolják az elvesztett nedvességet, biztosítják a tápanyagellátást. A teljes megújulás eredménye a hónapokig tartó gyönyörű, természetes fényben ragyogó egyenes haj
 
Egy olyan ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag, formaldehid mentes krém, amely a hullámos vagy göndör hajból hónapokra tökéletesen egyenes, selymesen csillogó hajat varázsol. A kezelés során a jeges tengeri iszapot tartalmazó hajkiegyenesítő krém úgy viselkedik, mint egy "mélytápláló" , amely bevonja a hajszálakat, behatol a mélyükre és ott feltölti azokat vitaminokkal, ásványi anyagokkal.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  30-649-54006 Hajni

H-P: 9-19

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hajni Fodrászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Rákosi ut 81
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére