Mai­Kupon

Téli kényeztetés és ápolási csomag lábaidnak a Szépítők Házában a Jászai Mari tér közelében! Akár ajándéknak is kiváló ötlet az esztétikai pedikűr és paraffinos lábápolási eljárás, most 1750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az egész napos talpalás és igénybevétel után egy kis kényeztetés a lábainknak is jár, hiszen a téli időszakban lábaink be vannak zárva a cipőkbe és csizmákba.

Hagyd, hogy lábaid fellélegezzenek és szépüljenek! A paraffin ereje selymesen puhává és bársonyossá varázsolja a lábakat! A kuponnal jogosult vagy egy esztétikai pedikűrre és paraffinos lábápolásra. 

A lábaknak is elengedhetetlen az ápolás. Az esztétikai pedikűr alkalmával felfrissül a láb és az ápolt, puha lesz. Télen a zárt, vastag cipőkbe bújtatott lábaink gyakran szárazak, talpunk bőre megkeményedik. Vigyázat az esztétikai pedikűr nem tévesztendő össze a gyógypedikűrrel. 

A kezelés tartalmaz egy paraffinos lábápolást is mely segítségével szinte egy új, bársonyos bőrt kapnak lábaink. A paraffinos ápolás lábainkra ugyanolyan jótékony hatással van, mint kezeinkre. Jóleső érzés lábainknak, amikor átmelegednek a téli napokban, illetve visszanyerik rugalmasságukat az egész napos "bezártság" után. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupont beválthatod a Szépítők Házában!

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-977-6411, keresd Évit! 

Az eljárás során a legminőségibb termékeket használják fel. 

A kupont készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel nem vonható össze! 

Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kecskés Éva
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Hollán Ernő utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére