Mai­Kupon

Téli lábregenerálás: 5 alkalmas bérlet: pedikűr és reflexológia / lábmasszázs a belvárosban: 21 000 Ft helyett 5 000 Ft-ért. AJÁNDÉK KUPON.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lábuk és körmeink ápolása sok mindent elárul rólunk, folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, és a különböző vegyi behatásoknak, ezért ugyanúgy igényli a folyamatos ápolást, mint testünk többi része. A kényeztető ápolás egy hozzávetőleg 1 órás pedikűrt is tartalmaz. A pedikűr során a lábakat kiáztatjuk és eltávolítjuk a felesleges bőrt. A lábkörmöket formázzuk és eltávolítjuk a körömbőrt is. Befejezésként hatóanyaggal dúsított krémet masszírozunk a bőrbe, ami hatására puhább, rugalmasabb és ápolt lesz.
A pedikűr menete:

Illatos aroma lábfürdő. sarokkezelés, bőrkeményedések eltávolítása, ujjak manikűrözése, tisztítása, körmök formázása, hatóanyagos masszírozás.


A talp masszírozása: 


Körkörös gyúrással, hüvelykujjbeggyel körözve végezhető a lábujjaktól a sarok felé. A fájdalmas pontokat óvatosan csak a fájdalomküszöb határáig kezeljük! 
Ezután ökölbezárt kéz kinyújtott hüvelykujjával dörzsölő mozgást végzünk a talp belső részén a saroktól AZ ujjak felé, majd a láb külső oldalán térünk vissza. 
Az ököllel végzett mélydörzsölést, gyúrást a talpon AZ összeszorított jobb kéz ujjcsontjaival végezzük, miközben balkezünkkel a lábfej hátán, ellen tartunk.A kupon ajándékba is megvásárolható.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Mx: 50 db kupon vásárolható meg.

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 30 / 6884359

H - SZ: 8-20

HA 24 órán belül mondja le a szolgáltatónál az időpontját, elveszíti a megvásárolt kupont!! 

 

A kedves meglevő vendégeknek a szolgáltató nem váltja be a kupont, ill a kupon át nem ruházható.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Horváth Gabriella
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére