Mai­Kupon

Téli vitaminbomba a bőrödnek a természet erejével! Közeleg a karácsony, induljon a készülődés szépítkezéssel csak természetesen! 6000Ft helyett most 3600Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kapcsolj ki és engedd át magad a természet világának! A kezelés 1-1,5 órát vesz igénybe, amely alatt teljesen ellazulhatsz, kizárhatod a mindennapok gondját, baját és még szebbé varázsolhatod magad. A nyári hónapok után érdesnek, pigment foltosnak vagy egyszerűen csak kellemetlen tapintásúnak érzed a bőröd? És ha ez még nem lett volna elég, az őszi szél és a hőmérsékletváltozás is rátett egy lapáttal, akkor eljött a bőröd reneszánszának az ideje.A kezelés menete: Alapos letisztítás, illetve az elhalt hámsejtek géppel, úgynevezett frimátorral történő eltávolítása után kezdődhet az igazi kényeztetés! 20 – 25 perces arcmasszázzsal segítem, hogy teljes mértékben ellazulj, majd ultrahangos gépi kezeléssel juttatok be további hatóanyagokat a bőröd mélyebb rétegeibe. Végezetül, tápláló/hidratáló pakolást helyezek fel az arcodra. Ha a bőröd igényli, akár több pakolás is felkerülhet a problémás területekre.  A bőrproblémádnak megfelelő kezelésben fogsz részesülni, amely időről – időre segít bőrödet széppé, üdévé, bársonyos tapintásúvá varázsolni.
Várlak szeretettel!

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. december 12-ig,, beváltható 2012. december 31-ig!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges 0630/6936482-es telefonszámon.

- Egy személy több kupont is vásárolhat.

- Egy kupon egyszeri alkalomra érvényes.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Hegedűs Kitti
Weboldal
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, Alkotmány utca 31.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére