Mai­Kupon

Teljes arckezelés 1 alkalommal akár 3 probléma legyőzésére 23000Ft helyett 9900Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Pigment FOLTJAIDTÓL, ROSACEÁTÓL vagy a RÁNCOKTÓL SZERETNÉL szabadulni, esetleg mindháromtól egyszerre? Formax Sharplight - Fotorejuvenáció csúcstechnológiával a ráncaidat, pigment foltjaidat és hajszálértágulatoktól egyszerre szabadulhatsz! Kipihent, sima és ragyogó kinézetre vágysz? Bőrfiatalítás, túlzott pigmentáció kezelése különleges hatékonysággal!Rosacea és más értágulatok, pattanásos, tágpórusú bőr és szőr célzott terápiás kezelése: Dinamikus Pulzus Kontroll (DPC) esztétikai kezelés! A Fotorejuvenációt arra a célra fejlesztették ki, hogy a szélessávú Villanófény által a rugalmasság a saját kollagén nagyfokú stimulációja révén javuljon, a színe egyenletesebb legyen, a pórusai szűküljenek és a megvastagodás mértéke fokról fokra csökkenjen. A Dinamikus Pulzus Kontroll (DPC) esztétikai kezelés a fény széles hullámhossz tartományát alkalmazza, ezért tud egy fotoaging problémát hatékonyan kezelni: a pórusokat, pigmenteket, fibrill rostokat.

A Formax-szal korszerű esztétikai kezeléseket tudunk biztosítani a kozmetikában, de orvos- esztétikai célokra is alkalmazzák. A SharpLight által kifejlesztett DPC technológiát alkalmazzuk, mely kivételes rugalmasságot biztosít a kezelésekhez, az alkalmazott kontakt hűtés pedig nyugtató hatású, és maximalizálja vendégeink kényelemérzetét és biztonságát. A Formax SHARPLIGHT DPCprofesszionális bőrkezeléseket kínál az esztétikai és öregedésgátló kezelésekhez, és a következő területeken tudunk maximális szolgáltatást nyújtani:

Bőrfiatalítás: A bőröregedés visszafordítása neocollagenosis által az arcon, nyakon, dekoltázson és kézfejen, javítva a bőr homogenizáltságát, állagát és fényét, így a megjelenés fiatalosabb és frissebb lesz. A kezelések tipikusan 4-6 alkalomból állnak, 4 hetente.

Ér- és pigmentációs problémák: Hatékony kezelése a problémák széles körének, például: hemangioma, PWS, napfoltok, keratosis, öregségi foltok, telangectasia, melasma és rosecea. A kezelések tipikusan 3-6 alkalomból állnak, 4 hetente.

Tág pórusú, seborreás bőr: sok esetben tág pórusú az olajosan zsíros bőr. Ezek a véglegesnek tűnő problémák kezelhetők, nagy mértékben javíthatók is a fotore-uvenációs kezeléssel. Párhuzamosan az aknéhegek, valamint hiperpigmentáció is javul.

Kezelhető:

  • Szeplő, májfolt
  • Ráncok, hegek
  • Hajszálértágulatok, seprűvénák


Néhány alkalmas Kúra Végeredménye:

  • A bőr újjáépül (neocollagenesis)
  • A foltok kifakulnak
  • Erek eltűnnek
  • Fiatal és ragyogó arcbőr


Ellenjavallatok:

http://www.madonna.hu/fotorejuvencio1_kontra

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezni a 06/70-313-0313-as , érdeklődni, javaslatot kérni  a 06/20/953-5553 - as telefonon lehet.

Kupon felhasználható 2012. szeptember 18.-19-én és október 11.-12-én.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beauty Women
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Lövőház u. 2.-6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére