Mai­Kupon

Teljes arctisztító kezelés + választható AJÁNDÉK ultrahangos arckezelés vagy arcmasszázs (az ajándék kezelés értéke 2200 Ft) a Zuglói Diamond Szalonban! Készítsd fel bőrödet a tavaszi és nyári időszakra, most 2750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kupon tartalma: Komplex arctisztító kezelés, és a kezelést követően két héten belül igénybe vehető ajándék ultrahangos kezelés vagy arcmasszázs. Az ajándék értéke 2200 Ft. 


Az egészséges, ápolt bőrhöz nélkülözhetetlen a bőr rendszeres, kozmetikus szakember által végzett tisztítása. Az arctisztítás nemcsak azoknak fontos, akik sminkelik magukat, hiszen a bőr természetes izzadása, zsírképződése, a környezet káros, szennyező hatása miatt mindenki érintett.  A por és az egyéb szennyeződések lerakódnak a bőrön, beivódnak a pórusokba. A kezelés során az úgynevezett problémás bőrön is tud segíteni a szakképzett kozmetikus, hiszen a meglévő aknékat, miteszereket eltávolítja, így megakadályozható az újabb, illetve súlyosabb aknék kialakulása. A kezelés után a bőr üde, friss, életteli lesz.

 

 Az arctisztítás jelentősége napjainkban igen fontos. Nem csak a levegő szennyezettsége miatt, hanem mert alapja az ápolt megjelenésnek is, hiszen ez az, ami elsőként szembetűnik, és amit megkövetelnek a mai elvárások. Arctisztításkor a bőrfelszínről eltávolítják a szennyeződéseket (porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámréteget, zsírokat, izzadságcseppeket), és természetesen a bőr saját zsírrétegét is. A kezelés időtartalma attól függően, hogy milyen állapotban van az arcbőr 1-2 óra kezelést vehet igénybe. A kupon tartalmaz egy választható ajándék  ultrahangos kezelést vagy arcmasszázst. Az ajándék kezelés értéke 2200 Ft. Az ajándék kezelések azonnal nem vehetőek igénybe a bőrtisztítás után, mivel ezeket általában a kezelést követő két héten belül javasolja a kozmetikus. 

 

A teljes arctisztító kezelés lépései:

 

  • Az arc letisztítása a szennyeződésektől.
  • Bőrradírozás segítségével az elhalt hámsejtek eltávolítása.
  • Arcmasszázs + gőzölés (20 perc) célja, hogy kitágítsa az eltömődött pólusokat és felpuhuljon a bőr.
  • Tisztítás (a meglévő aknék, miteszerek eltávolítása).
  • Fertőtlenítés (Egy speciális készülékkel, vioval fertőtlenítk az arcbőrt. A vio fertőtlenítő hatása mellett, anyagcserefokozó, szárító, összehúzó hatású, illetve csökkenti a faggyúmirigyek működését). 
  • Tonizálás. 
  • Első pakolás (speciálisan a bőr problémáit veszi figyelembe a kozmetikus). 
  • Második pakolás (általános pakolás, melynek a legfőbb célja, hogy kitágult pórusokat összehúzza és hogy megnyugtassa a kipirosodott bőrt).
  • Befejező rész
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás előzetes időpont egyeztetéssel vehető igénybe! Időpont kérés az alábbi telefonszámon: 06/30-321-6453, keresd Gabit! 


Amennyiben az előzetesen leegyeztetett időponttól szeretne eltérni kérjük, hogy azt előtte a szolgáltatóval legalább 24 órával előtte egyeztesse le. Amennyiben a megadott időpontban nem veszi igénybe a kuponját és azt nem egyezteti le a szolgáltatóval, akkor a Diamond Szalon beváltottnak tekinti a kupont. 


A szalon pontos címe: 1144 Budapest Vezér utca 71/C. (44-es kapucsengő). Nyitva tartás idő H-P: 08.00-20.00, Szombat: 08. 00-14. 00.


A szalon kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel az Örs Vezér tértől, vagy személygépjárművel. A szalon előtt parkolási lehetőség biztosított.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kovácsné Halász Gabi - Diamond Szalon Zugló
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Vezér utca 71/c
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére