Mai­Kupon

Kategóriák

Teljes endokrin rendszer egyensúlyi állapotának felmérése a belső elválasztású mirigyekre (Pajzs-, agyalapi-, mellékvese-, hasnyálmirigy, petefészkek, gyomor- bél traktus) és két alkalom Bioquant lézerterápiás kezelés 3.490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az endokrin rendszerre jellemző, hogy a szervezetben, a különböző helyeken elhelyezkedő mirigyek által megtermelt hormonok, a vérkeringésbe kerülve, a termelés helyétől távol fejtik ki jellegzetes hatásaikat. Ha érdekli, hogy az Ön szervezetében ezek a folyamatok, hogyan működnek, akkor mi most egy olyan módszert ajánlunk, mely teljes testére kiterjedően kimutatja, hogy az milyen egészségi állapotban van. A magnetspace testelemzés segítségével a teljes endokrin rendszer működését felmérik. A vizsgálat teljesen fájdalommentes. A pár perces géppel történő felmérést egy körülbelül 40-45 perces konzultáció követi. 



Hormonrendszerünk irányítása szigorúan szabályozott, éppen emiatt nagyon fontos, hogy a szervezet belső elválasztású mirigyei megfelelően működjenek. Hormonrendszerünk bonyolult, és mindennel összefüggő rendszerének a finom szabályozása teszi lehetővé számunkra az egészséges életet. Amennyiben valamelyik belső elválasztású mirigy nem működik megfelelően akkor az kihat az egész szervezet működésre és komolyabb betegségek okozója is lehet. 


A legfontosabb belső elválasztású mirigyeink: tobozmirigy, agyalapi mirigy (hipofízis), pajzsmirigy- mellékpajzsmirigy, csecsemőmirigy, mellékvese, hasnyálmirigy, ivarmirigyek.

 

Milyen előnyei vannak a Magnetspace Testelemző vizsgálatnak? Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.  A készülék az ideális állapotot és a vizsgálat eredményét egyidejűleg közli. Megmagyarázza a vizsgálati eredményeket és ajánlást tesz terápiára - életmódtanács szinten. Teljesen fájdalommentes, nem kell levetkőzni hozzá, mivel a vizsgálatnál elég az indikátor rudat megfogni. A készülék ezután kb. 1 perc alatt képet alkot a tesztelt személy belső elválasztású mirigyeinek aktuális állapotáról. 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi telefonszámon hétköznap 10.00-18.00 óra között: 06-70/ 342-7755. A szolgáltatás hétköznap vehető igénybe időpont egyeztetést követően 10.00-18.00 óra között.


Szolgáltatás helyszíne: KingRay Egészség és Oktató Központ. 1081 Budapest,Szilágyi utca 1. fsz 2 (kapucsengő: KingRay).


Megközelítés: A belvárosban a Blaha Lujza tértől alig 5 perces kellemes sétával. Személygépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt jól elérhető a szolgáltatás helyszíne.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KingRay Egészség és Oktató Központ
Cég
Kasakoner Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi utca 1. fsz.2
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére