Mai­Kupon

Kategóriák

Teljes endokrin rendszer vizsgálat a belső elválasztású mirigyekre (Pajzs-, agyalapi-, mellékvese-, hasnyálmirigy, petefészkek, gyomor) 2.490 Ft-ért! Foglald le kuponodat, most 770 Ft-ért, a fennmaradó 1.720 Ft a szolgáltatónál fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az endokrinrendszerre jellemző, hogy a szervezetben, a különböző helyeken elhelyezkedő mirigyek által megtermelt hormonok, a vérkeringésbe kerülve, a termelés helyétől távol fejtik ki jellegzetes hatásaikat. Ha érdekli, hogy az Ön szervezetében ezek a folyamatok, hogyan működnek, akkor mi most egy olyan módszert ajánlunk, mely teljes testére kiterjedően kimutatja, hogy az milyen egészségi állapotban van.


A legfontosabb belső elválasztású mirigyeink: tobozmirigy, agyalapi mirigy (hipofízis), pajzsmirigy- mellékpajzsmirigy, csecsemőmirigy, mellékvese, hasnyálmirigy, ivarmirigyek. Amennyiben valamelyik belső elválasztású mirigy nem működik megfelelően akkor az kihat az egész szervezet működésre és komolyabb betegségek okozója is lehet. Szervezetünk megfelelő működéséhez szükséges, hogy a sejtek folyamatos összehangoltan működjenek. Ezt a sejtek közötti "hírközlés" biztosítja, amelynek egyik eleme a hormonok segítségével történő információátvitel.


Mit tartalmaz a kupon? Teljes endokrin rendszer vizsgálat a belső elválasztású mirigyekre vonatkozóan a Magnetspace testelemző program segítségével. (Pajzs-, agyalapi-, mellékvese-, hasnyálmirigy, petefészkek, gyomor-, béltraktus). A Magnetspace quantumrezonanciás testelemző készülékkel a teljes endokrin rendszer működédét felmérik. A vizsgálat teljesen fájdalommentes. A pár perces géppel történő felmérést egy körülbelül 40-45 perces konzultáció követi.

 

Mi a Magnetspace Testelemző program lényege? Ez egy olyan egészségmegőrző program, amivel a pillanatnyi egészségi állapot mérhető fel. A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb tudományokat. A készülék felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit és ennek alapján jelennek meg az egyéni eredmények a vizsgálat során.

 

 

 

The Fine Print

Valid until: October 30., 2014

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: Németh Ferenc 06/30-261-2099. 

 

A szolgáltatás pontos helye és címe: 

Angel Szépség & Egészség Centrum. 1087 Budapest,Népszínház utca 49. 4/34.


A szolgáltató tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyen megközelíthető! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angel Szépség & Egészség Centrum - Németh Ferenc
Company
eletero prevencios kozpont
Phone
(06-30) 261-2099
Address
1087 Budapest, Népszínház utca 49. 4/34.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére