Mai­Kupon

Teljes Érzelmi, Szellemi és Testi tisztulás, felfrissülés: 2x60 perces lélekemelő, feltöltő, energetikai tisztító masszázs 12000 Ft helyett 5500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A masszázs során lágy, simító mozdulatokat, enyhébb nyomásokat alkalmazok.  Ezeknek köszönhetően fellazulnak azok a területek, ahol lassabb az energiaáramlás. Folyamatosan távolítom el a szellemi, érzelmi és/vagy fizikai töltésű terheket (melyek akár előző életbeli kötések is lehetnek). A masszázs fizikailag kellemes, ami segít érzelmileg megnyílni és elengedni a felesleges mintákat. A felszabadulás miatt testileg újra frissnek, lelkileg könnyebbnek érezheted Magadat!Energetikai látás-mód:


A víz energitikailag főképp az érzésekben nyilvánul meg, éppen ezért főképp a víz tisztító energiáját alkalmazom ennél a masszázsnál. A felszíntől a mélyebb, sűrűbb fizikai rétegekig haladva átmosom, energetizálom, azaz feltöltöm a testedet. Ezután a finomabb szintű energiarendszerben végzem el a tisztítást (aura, energiamező). Így jön létre a többszintű, fizikai-érzelmi-szellemi tisztulás.

Úgy is értelmezhető, hogy a fizikai és szellemi térben érzelmi oldás történik. A masszázs így fokozza a test tisztulási folyamatait, az érzelmi elengedést, ami felerősíti az öngyógyító folyamatokat. A tapasztalat mélyülhet, ha a masszázs napján több vizet veszel Magadhoz és lényegítesz át, mint általában. 


Kinek ajánlom?

 Mindenkinek. Mindannyian hordozunk felesleges terheket. A sok lefogott energia miatt csökken a teherbírás, a megértő- és felfogó képesség, nő a fáradékonyság, a türelmetlenség, az életkedvtelenség, ill.  sűrűbben alakulnak ki betegségek. Ezekben segít a massszázs.

 

Háromféle módon kérheted a masszázst egyéni döntésedtől függően:

 - vékony anyagú ruhában (a mozdulatok és nyomások így is érzékelhetőek, és az energia áthat úgyis mindenen) vagy...

- hagyományos olajos masszázsként vagy...

- masszázskrémmel + meleg víz hozzáadásával a masszázs közben.
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpontegyeztetés legalább két nappal a választott időpont előtt az alábbiak szerint:
- Telefonon napközben 8-18-ig: 30/376-9793 
- E-mailben bármikor: keey@mennyeimasszazs.hu

Szolgáltató:  Kasza Júlia

Weblap: keey.mennyeimasszazs.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Prótár András és Kasza Júlia
Cég
TELJES ÖSSZ-HANG KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1115 Budapest, Bartók Béla út 86.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére