Mai­Kupon

Teljes hajmegújulás! Az olló helyett: Hajfürdő, hajpakolás, hajszerkezet építés, vágás, szárítás, fixálás, a teljes csomag 5 000 ft helyett 1 990 ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az olló helyett választ hajkúra kuponunkat, ami több fázisból tevődik össze: komplex hajregenerálást, építést, szépítést, vágást tartalmaz.

Kihagyhatatlan egészség-szépség kúra a hajadnak, amivel kényeztesd magad, és ajándékozd meg barátnőid, vagy a név/születésnapos szeretteidet is!  Innovációs, keratinos termékekkel való kényeztető hajfűrdővel kezdődik a hajad életre keltése, amit hajpakolás követ, amely mikropontossággal belülről építi újjá eltört,elvékonyodott,száraz,igénybe vett  hajszerkezeted. A Lifetex Color protection ampullás kezelés egyedülállóvá varázsolja a hajápolás élményét. Végül az elképzelésed szerinti vagy a fodrász által javasolt divatos vágás, és formára szárítás sal zárul a hajadnak szóló egészséges kényeztetés, a megújulás. Új frizurádat professzionális finish termékekkel fixálja a fodrász.

A kúra segít abban, hogy hajad a téli változékony időjárás következtében se legyen egyhangú, élettelen, lapos. A szalon mesterfodrászai olyan fazont kreálnak neked, amely igazodik életstílusodhoz, személyes igényeidhez, és tovább emeli szemed, valamint bőröd szépségét.

Oszd meg nőtársaiddal a kupon tartalmát: a több fázisú hajkúrát. A szépség belülről fakad, de nem baj, ha láttatjuk is:)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/9697534

H-P: 10-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CS Gabriella
Cég
gabrielstudio
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Pozsonyi utca 32
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére