Mai­Kupon

Teljes intim tartós szőrtelenítés 2 alkalommal 49 900 Ft helyett most csak 19 900 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A tartós szőrtelenítés kezelés a legmodernebb E-light (IPL+RF) technológiájával történik. A tartós szőrtelenítés eljárást tekinthetjük a lézeres szőrtelenítés technológia továbbfejlesztésének. A gyors tartós szőrtelenítés kezelések után bársonyosan sima, kívánatos, ápolt bőrrel jelenhet meg, és nem kell több időt, energiát, pénzt fordítania a rendszeres szőrtelenítésre.

Az egyéni különbségek szerint a szőrszál különbözhet színben, vastagságban, mélységben is, mely a tartós szőrtlenítés kezelést sok esetben nehezítette, vagy ellehetetlenítette. Az e-light tartós szőrtelenítés során a kibocsátott fényenergia a szőrszál és szőrtüsző pigment (melanin) tartalmában elnyelődik, és alakul át hővé - az ún. fototermolízis révén a növekedési fázisban lévő szőrtüszőket tartós szőrtelenítés kezeléskor elpusztítja.A tartós szőrtelenítés fényimpulzusa speciálisan összetett, a környező szövetek azonban nem hevülnek fel, így azok a tartós szőrtelenítés eljárás során sértetlenek maradnak. Tartós szőrtelenítés során a villanófénnyel az "anagén", azaz növekedési fázisban lévő szőrszálakat tudják csak inaktiválni.

Az átmeneti fázisban ("catagen") a szőrtüsző és a szőr kapcsolata megszakad, a tüsző sorvadni kezd, a sejtek szaporodása leáll, ezáltal a fény nem tud elnyelődni a fényérzékeny melaninban, tehát nem hatékony a tartós szőrtelenítés kezelés ebben a fázisban.

A nyugalmi fázisban ("telogen") a szőr magasan helyezkedik a szőrcsatornában, várva a kilökődését, a kihullását. Tehát ebben a fázisban sem tud a fény eljutni a szőrtüszők tápláló régiójához, a tartós szőrtelenítés kezelés ilyenkor sem hatásos. Fentiek miatt szükséges a tartós szőrtelenítés kúra, hogy az összes szőrszálat megfelelő növekedési ütemben tudjuk kezelni.

 

A tartós szőrtelenítés eszköze orvoshop.hu E-light (IPL+RF) professzionális villanófényes gép. Az intenzíven pulzáló fénnyel végzett tartós szőrtelenítés eljárás lényege, hogy az alkalmazott fényenergia a szőrszálak festékanyagában, a melaninban elnyelődik és ott hővé alakul.

A keletkezett hőenergia hatására a szőrszál felmelegszik, levezeti a hőt a szőrtüszőbe, ennek hatására a mátrixsejtek roncsolódnak, a tüsző elpusztul és benne többé nem nő szőrszál. Tartós szőrtelenítés szőke, ősz és vörös szőrszálak esetében is végezhető villanófénnyel az általunk használt legújabb technológiának köszönhetően.

 

Hosszú távú, hatásos, tartós szőrtelenítés. Tartós szőrtelenítés kezelés után csökken a szőrtüsző gyulladásának előfordulása. A tartós szőrtelenítés kiküszöböli a fertőzés lehetőségét. A tartós szőrtelenítés gyors, biztonságos és fájdalommentes eljárás.

Testünk átlagos szőrtartalmának 20-30 %-a van egyszerre a növekedési fázisban, a többi pihenő fázisban van és csak később kezelhető. Ezért kell a tartós szőrtelenítés kezeléseket többször (4-8 alkalommal) bizonyos időközönként (4-6 hetente) elvégezni. Ezek a számok igen eltérőek lehetnek egyénenként, hisz a szőrszálak vastagsága, színe, elhelyezkedése, a bőr színe is igen eltérő lehet egyénenként, ami meghatározza a szükséges tartós szőrtelenítés kezelések számát.

 

A tartós szőrtelenítés kezelések közt csak borotválkozást javaslunk!

A hatékony tartós szőrtelenítés kezeléshez 1 mm, vagy rövidebb látható szőrzet az ideális, ezért szőrnövekedésétől függően a tartós szőrtelenítés kezelés előtt 1-2 nappal borotválja le a kezelendő területet. A tartós szőrtelenítés kezeléseket megelőző 3 héten belül ne napoztassa, szoláriumoztassa bőrét!

Férfiaknál sajnos nem alkalmazható!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0630/9900222-es telefonszámon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Balázs Andrea
Cég
4foryou Szalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1145 Budapest, Szugló u. 64.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére