Mai­Kupon

Teljes körű arctisztító kezelés a Calabria Kozmetikától!
Arcmasszázs, gőzölés, tisztítás, fertőtlenítés, összehúzó pakolás most 5800 Ft helyett csak 2490 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Napjainkban igen fontos az ápolt, igényes megjelenés, ezért nem elég az arcbőrünk csak otthoni ápolása, bizonyos rendszerességgel nem árt igénybe venni szakember segítségét is, elkerülve ezzel az otthon szakszerűtlenül végzett nyomogatásból eredő további gyulladások és hegek kialakulását.A Calabria arctisztító kezelés egy 80 perces, több lépésből álló kezelés. A kezelés során GIGI professzionális kozmetikumokkal dolgozunk.
Elsőként arclemosó tejjel és bőrtípusnak megfelelő arcradírral megtisztítjuk az arc bőrét. A radír eltávolítja a hámsejteket, aminek köszönhetően a hatóanyagok könnyebben felszívódnak. A tisztítást regeneráló hatású bőrmegújító krémmel végzett arc-, nyak- és dekoltázs masszázs követi gőzöléssel egybekötve. A masszázs elősegíti a ráncok kisimulását és segít megőrizni az arcbőr feszességét. Stresszoldó hatású, lényegesen javítja a koncentráló képességünket és a közérzetünket. Jót tesz a vérkeringésünknek is, így a sejtekhez több oxigén és tápanyag jut el, ami megkönnyíti a regenerálódást és a sejtosztódást.
Miután a bőr kellően felpuhul, megszabadítjuk a kellemetlen mitesszerektől. A tisztítást befejezve ózonos fertőtlenítéssel (VIO) biztosítjuk, hogy az esetleges sérülések ne fertőződjenek el. Ezt követi egy nyugtató, összehúzó hatású pakolás. Majd a pakolás eltávolítása után egy bőrtípusnak megfelelő hidratáló krém bemasszírozásával és egy gyógyhatású korrektor felhelyezésével bocsájtjuk el vendégünket.

A Calabria Kozmetikai Szalon a 11. kerületben a Kosztolányi Dezső tér közelében, autóval (ingyenes parkolási lehetőséggel) és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen, kulturált környezetben, sok szeretettel várja a vendégeket.


A KEZELÉS MENETE:

•tej

•peeling

•tonik

•masszázs

•gőzölés

•kitisztítás

•fertőtlenítés

•összehúzás

•hidratálás

A kezelés időtartama kb. 80 perc

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Helyszín:

1113 Budapest, Zsombolyai u. 7.Fsz. 2.

Telefonos bejelentkezés szükséges a 06 20 562 1546-os telefonszámon.

A kezelés időtartama kb. 80 perc.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Calabria Kozmetika
Cég
Éberling Erika e.v.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1113 Budapest, Zsombolyai u. 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére