Mai­Kupon

Kategóriák

Teljes körű és fájdalommentes állapotfelmérés a belvárosban 26 szervrendszerre vonatkozóan! Foglalja le kuponját 770 Ft-ért, a fennmaradó 1.720 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ha érdekli, hogy egészséges-e akkor mi most egy olyan módszert ajánlunk, mely teljes testére kiterjedően kimutatja, hogy az milyen egészségi és energetikai állapotban van. A mérés quantummechanikai elven alapul, és néhány perc alatt megmutatja, hogy a szervezetében milyen anyagokból van hiány, milyen az ereinek az állapota, jól vagy rosszul működnek-e egyes szervei. A készülék segítségével 26 területen kaphat információt szervezete működéséről. A készülék felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit és ennek alapján jelennek meg az egyéni eredmények a vizsgálat során.A készülék segítségével a következő területekről kaphat információt: Nyomelemek, ásványi anyagok esetleges toxinok, mérgek a szervezetben. Vércukor, reumás csontbetegségek elemzése, csontsűrűség és csontbetegségek jellemzőinek elemzése. Agyi idegek állapota, tüdőfunkció, gyomor és bél működése, keringés és az agyi erek állapota, epehólyag, hasnyálmirigy, vese és máj működése. Prosztata állapota és nőgyógyászati elemzés. Kiválasztás rendszer működés és immunrendszer állapota. Bőr és mell analízis. Nehézfémek, aminosavak és allergének jelenléte a szervezetben, általános fizikai állapot és testelemzés (zsír-, izomtömeg stb.).

 

Milyen előnyei vannak ennek az állapotfelmérésnek? Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését. A vizsgálat és értékelés időtartama kb. 30 perc. A készülék az ideális állapotot és a vizsgálat eredményét egyidejűleg közli. Megmagyarázza a vizsgálati eredményeket és ajánlást tesz terápiára - életmódtanács szinten. Teljesen fájdalommentes, nem kell levetkőzni hozzá, mivel a vizsgálatnál elég az indikátor rudat megfogni. A készülék ezután kb. 1 perc alatt képet alkot a tesztelt személy egészségi állapotáról.

 

Az állapotfelmérés során használt készülék jellemzői:

 

  • Professzionális, mivel több millió eset tanulmányozását követően számítástechnikusok és orvosszakértők alakították ki a quantum health készüléket.
  • Átfogó: A készülék az emberi test széleskörű vizsgálatára képes. A vizsgálatot követően 16 (férfiaknál 17) féle teszt jelentést kapunk a 16 féle szervrendszer működéséről.
  • Pontos: A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzik. A készülék mérési pontossága elérheti a 85%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható.
  • Preventív: Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének. A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.
  • Kényelmes: Időt spórolhat meg, Önnek nem kell hosszasan várakoznia, hogy megtudja az eredményeket és megkönnyítheti a szakorvosok számára a vizsgálatok kiválasztását. A tesztelés non-invazív, nem hatol be, nem sérti az emberi testet, így azok is igénybe vehetik, akik rettegnek a tűktől.
  • Gazdaságos: Az elemzés ára az átlagember számára elérhető és elfogadható.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: Németh Ferenc 06/30-261-2099. 

 

A szolgáltatás pontos helye és címe: 

Angel Szépség & Egészség Centrum. 1087 Budapest,Népszínház utca 49. 4/34.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angel Szépség & Egészség Centrum - Németh Ferenc
Cég
eletero prevencios kozpont
Telefon
(06-30) 261-2099
Szolgáltatás helye
1087 Budapest, Népszínház utca 49. 4/34.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére