Mai­Kupon

Kategóriák

Teljes körű és fájdalommentes Magnetspace testelemzés és állapotfelmérés 2.900 Ft-ért az érdi Életerő Központban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Magnetspace állapotfelmérés egy olyan egészségmegőrző program szerves része, amivel a pillanatnyi egészségi állapot mérhető fel. A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb tudományokat. A készülék segítségével 26 területen kaphat információt szervezete működéséről. A készülék felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit és ennek alapján jelennek meg az egyéni eredmények a vizsgálat során.Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését. A vizsgálat és értékelés időtartama kb. 30 perc. A készülék az ideális állapotot és a vizsgálat eredményét egyidejűleg közli. Megmagyarázza a vizsgálati eredményeket és ajánlást tesz terápiára - életmódtanács szinten. Teljesen fájdalommentes, nem kell levetkőzni hozzá, mivel a vizsgálatnál elég az indikátor rudat megfogni. A készülék ezután kb. 1 perc alatt képet alkot a tesztelt személy egészségi állapotáról.

 

A készülék segítségével a következő területekről kaphat információt: Nyomelemek, ásványi anyagok esetleges toxinok, mérgek a szervezetben. Vércukor, reumás csontbetegségek elemzése, csontsűrűség és csontbetegségek jellemzőinek elemzése. Agyi idegek állapota, tüdőfunkció, gyomor és bél működése, keringés és az agyi erek állapota, epehólyag, hasnyálmirigy, vese és máj működése. Prosztata állapota és nőgyógyászati elemzés. Kiválasztás rendszer működés és immunrendszer állapota. Bőr és mell analízis. Nehézfémek, aminosavak és allergének jelenléte a szervezetben, általános fizikai állapot és testelemzés (zsír-, izomtömeg stb.).

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi telefonszámokon: 06-20/9505-542 vagy 06-30/261-2099. 


Szolgáltatás helyszíne: Érd. Bajcsy Zsilinszky utca 116. - Életerő Központ

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Életerő Központ-Érd
Cég
Életerő Központ - Érd
Telefon
Szolgáltatás helye
Érd, Bajcsy-Zsilinszky utca 116
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére