Mai­Kupon

Teljes körű ESG egészségügyi állapotfelmérés, életmód tanácsadás és Triomed kezelés a Magvacska Egészségközpontban. Előzze meg a betegségek kialakulását, most 7995 Ft-ért a Mammut Bevásárlóközpont közelében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az ESG vizsgálat segítségével teljes képet kaphat szervezete és szervei működédéről, vérvétel nélkül megmutatja a hormonszinteket, vérgázértékeket  vagy akár a sav-bázis egyensúlyát. Az ESG szűrővizsgálat fájdalommentes, gyors és hatékonyan, ráadásul most minden vásárló a vizsgálat mellé kap egy Triomed kezelést is, életmód tanácsadással egybekötve. 

A legmodernebb tudományos kutatások eredményeit felhasználva született meg a Triomed biomedicina technológiát képviselő készülék. Mellékhatások nélkül olyan krónikus betegségek kezelhetőek vele, mint a cukorbetegség, magas vérnyomás, ízületi problémák, allergiák, autoimmun betegségek. Segítségével csökken a szervezetben a gyulladás, fájdalom, erősíti a szervezet ellenálló képességét.A vizsgálat és a kiértékelés teljes ideje körülbelül 1 óra, számítógép alapú, 3D egész testre vonatkozó vizsgálati adatokkal. A Triomed kezelés időtratlama kb. 30-40 perc. Az ESG vizsgálat és a Triomed kezelés előnye, hogy fájdalommentes, pontos, orvosilag elfogadott. Az ESG vizsgálatra nem kell éhgyomorra menni, nem kell levetkőzni (csak a fém ékszereket kell levenni), napszaktól függetlenül bárhol, bármikor elvégezhető. A vizsgálat eredményéről részletes tájékoztatót kap személyesen az egészségcentrumban valamint elektronikus formában emailen is kérhet tájékoztatást.


Az ESG egy olyan hatékony, korszerű vizsgálóeszköz, melyet eredetileg a MIR űrállomáson dolgozó űrhajósok egészségi állapotának ellenőrzésére használtak. A mindennapi orvosi praxisra továbbfejlesztett változat a szövetek és sejtek elektromos töltéseinek eloszlását méri és a számítógéppel összekapcsolva néhány perc alatt 69 adat megadására képes: májfunkció, vércukor, koleszterin, vérzsír értékektől kezdve a sejtek és szervek anyagcseréjének aktuális állapotáig.
Az ESG segítségével az alábbi adatokra kap információt: szerveinek állapota, éllettani állapot, és laboreredmények vérvétel nélkül! Az ESG vizsgálat az alábbi szervekkel kapcsolatban tud nyújtani információt: szív- és érrendszer, tüdő-és légzőrendszervek, gyomor-bélrendszer, csont és izomzat, vese-húgyelvezető rendszer, agy- és idegrendszer, immunrendszer, hormonháztartás, általános anyagcsere folyamatok.


Szervezete élettani folyamataival kapcsolatban is fontos információkhoz juthat: szövetei oxigénellátása, vérnyomás, sav-bázis egyensúly, sejtaktivitás, tápanyagszükséglet, ideg ingerlékenység, stressz aktivitás, testtömegindex (BMI).


Azonnali laboreredmények fájdalom és vérvétel nélkül! A vizsgálat a következő adatokat is ki tudja mutatni: vércukor, vérzsír (triglicerid), koleszterin, ionok (vas, nátrium, kalcium, kálium, magnézium, foszfor), vesefunkciós értékek (urea, kreatinin), májfunkció, hormonok (inzulin, adrenalin, tesztoszteron, ösztrogén stb.), neurotranszmitterek (acetilkolin, szerotonin).
Kapjon teljes képet egészségéről és adjon egy esélyt ennek a vizsgálatnak most féláron. A vizsgálat során adott tanácsok hasznára lehetnek egy már meglévő betegség gyógyítására vagy egy jövőben kialakuló betegség megelőzésére.


Az ESG vizsgálat előnyei: Teljesen fájdalom -és kockázatmentes a készülék használata. Gyors: Az ESG. digitális orvosi vizsgáló készülék néhány perc alatt hatalmas mennyiségű információt gyűjt a szervezetről, melyet konkrét mért értékekkel, szövegesen és 3-Dimenziós illusztrációval jelenít meg. Nem kell vérvétel és  fizikai beavatkozásahhoz, hogy konkrét adatokat kapjon a vizsgálatot végző személy.  Az ESG vizsgálatra nem kell éhgyomorra menni, nem kell levetkőzni (csak a fém ékszereket kell levenni), napszaktól függetlenül bárhol, bármikor elvégezhető.Nincsenek fájdalmas beavatkozások: A hagyományosan, nehezen elérhető területekről is ad információt.Precíz eredmények: A mért értékek stabilak és pontosak. Így elkerülhető, hogy a gyerekekeket hosszú, unalmas és esetleg fájdalmas vizsgálatoknak vessék alá.A kapott eredményeket úgy értékeli ki a vizsgálatot végzett személy, hogy az mindenki számára érthető legyen.Látványos: Az ESG vizsgálat során a teljes testről vesz le információt a rendszer. Ezek egy látványos3D formában megjelenő képernyőn kerülnek kielemzésre. És talán ami a legfontosabb, hogy barátságoskörnyezetben történik a vizsgálat. Így nem csak a szülők, hanem a gyermekek is nyugodtan és kellemesen érezhetik magukat a vizsgálat ideje alatt. Gyerekeknél is alkalmazható 7 éves kortól az ESG állapotfelmérés!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálat a Mammut1 oldalában található Magvacska Egészségközpontban vehető igénybe. Pontos cím: Magvacska Egészségközpont, 1024 Budapest, Retek u. 5. fszt. 2.
A kupon 2012. 10. 31-ig váltható be előzetes időpont egyeztetés alapján, az alábbi telefonszámon: 06/20-261-8551.
A kupon készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel nem vonható össze. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Magvacska Egészségközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Retek u. 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére