Mai­Kupon

Teljes körű lábápolás: gyógypedikűr és SPA kezelés, a Hugó Szépségszalonban minőségi termékek használatával, most 6000 Ft helyett 2400 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az ajánlatban szereplő szolgáltatás ötvözi a SPA lábápolást és gyógypedikűr hatékonyságát, mely teljes körű szolgáltatást nyújt a problémás lábak felfrissülésére.

A szolgáltatás tartalma: Bőrkeményedések, tyúkszem eltávolítása, körmök formázása, pakolás és talpmasszírozás.A gyógypedikűr eljárás segítségével olyan esztétikai problémák szüntethetőek meg melyek megkeseríthetik a mindennapokat és zavaróak lehetnek a napi élet során.

A gyógypedikűr kicsit bonyolultabb ápolást jelent, mint az esztétikai pedikűr. Itt olyan problémákat kezelnek, mint a körömbenövés, a tyúkszem eltávolítása illetve a talpon, talpi szemölcsök eltávolítása, sarkon lévő bőr tisztítása és kezelése.

A kuponnal 60% kedvezménnyel kényeztetik lábait az SPA pedikűr és talpmasszázs segítségével. A SPA pedikűr kiegészül a problémás lábak kezelésével és így teljes körű szolgáltatást nyújt.

A SPA kezelés során aromaanyagos  áztatást kapnak a lábak, majd a gyógypedikűrös kezelés  után tengeri sós bőrradírozás, mélyterápiás pakolás és testvaj bemasszírozás történik. A körmök tápláló olajozást kapnak, hogy az Ön megfáradt és problémás lábai újra a régi fényükben tündököljenek. A szolgáltatás során minőségi, Cuccio Naturale termékeket használnak a tökéletes kényeztetés érdekében!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelntkezés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/30-3685-556, keresse Beát. 

A szalon tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, a Lehel tér közelében található. 

A szalon pontos címe: Budapest, 1132. Viktor Hugo 29

Nyitva tartás: H-P:  10:00-20:00. Szombat: Egyeztetés szerint, vasárnap: Zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hugó Szépségszalon
Cég
Lengyel Beáta
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Victor Hugo utca 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére