Mai­Kupon

Kategóriák

Teljes körű nőgyógyászati vizsgálat ultrahanggal és HPV és rákszűréssel a MeDoc Kárpátban 23.900 Ft -ért! Foglalja le kuponját 4.800 Ft-ért, a fennmaradó 19.100 Ft a helyszínen fizetendő!

Nőgyógyászati vizsgálat HPV+rákszűréssel. - Egészség kupon
Eredeti ár:30 000 FtElőlegben fizetendő:4 800 FtTeljes ár:23 900 Ft20% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Tegyen Ön is egészségéért! A MeDoc Kárpátban, most teljes körű nőgyógyászati kivizsgálás vehető igénybe, mely magába foglalja a kolposzkópiás vizsgálatot, bimanuális vizsgálatot, hüvelyi ultrahangot, tapintásos emlővizsgálatot, méhnyakrák szűrést (citológia) és HPV szűrést! A MeDoc Kárpátban a vizsgálat egy időben, várakozás nélkül vehető igénybe! A vizsgálatot az alábbi orvosok egyike végzi: dr. Demjén László vagy dr. Török Miklós professzor.


A MeDoc Egészségközpont tevékenységének középpontjában a megelőzés, a prevenció áll. Világviszonylatban és Magyarországon is a mellrák után a méhnyakrák a második leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében. Éppen emiatt olyan fontos, hogy az időben elvégzett szűrések segítségével a lehető legkorábban fel lehessen ismerni az esetleges eltéréseket! Mivel a méhnyakrák nagyon lassan, hosszú évek alatt fejlődik ki, így azon daganatos betegségekhez tartozik, mely korai szakaszban észlelve 100 százalékban gyógyítható. A nőgyógyászati szakvizsgálaton való rendszeres részvétel minden nőnek ajánlott legalább 1-2 évente, még abban az esetben is ha teljesen panaszmentes! A rendszeres szűrésnek éppen ezért van kiemelkedő jelentősége, hogy időben észrevegyék a kezdődő daganatot.


Kolposzkópia vagy hüvelytükrözés lényege:


  • A kolposzkópia lehetővé teszi a vizsgáló orvosnak, hogy a felnagyított kép alapján megkülönböztesse a normálisnak látszó szöveteket az abnormálisoktól és ez alapján az orvos biopsziát vehet a gyanúsnak látszó szövetből. A kolposzkópia célja a még nem rákos elváltozások észlelése és kezelése.


Bimanuális (két kézzel végzett) vizsgálat lényege: 

 

  • A vizsgálat során a szakorvos áttapintja a kismedencét, a méhet és a petefészkeket. Ilyenkor a méh nagyságát és helyzetét, illetve a két petevezeték és petefészek nagyságát ellenőrzi, méretbeli eltéréseket keresve. Ennek a vizsgálatnak a segítségével derülhet ki, az, hogyha valakinek például előre vagy hátrahajló a méhe, esetleg miómája, vagy méhmegnagyobbodása van.

 

Mit vizsgálnak a nőgyógyászati, hüvelyi ultrahang során? 

 

  • A nőgyógyászati, hüvely ultrahang célja a kismedence áttekintése. Az ultrahang vizsgálat ez által sokkal pontosabb, mint a tapintással való érzékelés, így a kóros eltéréseket, elváltozásokat ideje korán ki lehet szűrni, amikor még van lehetőség a gyógyításra. A nőgyógyászati ultrahang vizsgálat során információt kapunk a méh és petefészkek helyzetéről, nagyságáról, szerkezetéről és ezek kóros elváltozásairól. Az ultrahang vizsgálat információt nyújt a kismedencei térfoglaló folyamatokról, ezek pontos lokalizációjáról. 

 

Méhnyakrák szűrés: 

 

  • Ez a szűrővizsgálat egy rutin vizsgálat, mely során, a nőgyógyász a méhnyakból kis kefe segítségével ún. citológiai mintát vesz, ami minimális kellemetlenséggel jár. Majd a mintát kenet formájában a citológiai laboratóriumban mikroszkóp alatt megvizsgálják, és olyan sejteket keresnek, amelyek rákmegelőző vagy rákos elváltozásra utalhatnak.

 

HPV szűrés:


  • Világviszonylatban és Magyarországon is a mellrák után a méhnyakrák a második leggyakoribb női daganatos megbetegedés. A méhnyakrákos megbetegedés hátterében többek között a HPV áll, ami elkerülhető lenne rendszeres HPV szűréssel. A HPV a sejtekben olyan elváltozásokat indíthat el, melyek rákos burjánzáshoz vezethetnek. A fertőzést legtöbbször legyőzi a szervezet, de néhány esetben tartósan megmarad a vírus. Kóros elváltozást a nagy kockázatú vírussal való hosszan tartó fertőzöttség okozhat, így nem kell megijedni HPV fertőzés esetén, hanem figyelemmel kell kísérni annak lezajlását és immunerősítővel kell támogatni a szervezet védekező mechanizmusát. A fertőzést követően akár több év is eltelhet mire a kóros sejtburjánzás nyomán méhnyakrák alakul ki. Az esetek több mint 80%-ában a szervezet 12-15 hónap alatt legyőzi a fertőzést, és akkor sem feltétlenül alakul ki rák, ha a fertőzés fennmarad. Az időben felismert HPV fertőzés és méhnyakrák elváltozás kezelhető.

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Beváltás helye: MeDoc Egészségközpont, 1133 Budapest, Kárpát u 7./b


Bejelentkezés: Hétfő-Péntek: 9:00-17:00-ig ezen a telefonszámon: +36 1 783 6004 vagy info@medocklinika.hu e-mail címen. 

 

A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondható le!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MeDoc Egészségközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát u. 7/B
I. em.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére