Mai­Kupon

TELJES KÖRÜ SORSELEMZÉS, ÁLOMFEJTÉS A TISZTÁNLÁTÓ MÉDIUMTÓL, VANDÁTÓL 10 000 FT HELYETT 5 000 FT-ÉRT.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Életedben elakadtál? Nem tudod merre tovább? Külső segítségre vágysz, de nem tudod ki tudna neked jó tanácsot adni? Párkapcsolati, egészségügyi, vagy üzleti gondod van? Egy döntést meghozni néha végzetes, és vissza fordíthatatlan. Ha nem akarsz hibát elkövetni, itt a jó alkalom, most akciósan  a "Legjobb Gyógyítók Mesteri Díj"-at nyert Vanda aki tisztánlátó-médium, mágus, lelkisegély - kurátor, látnoki, - és gyógyító képességeivel az adott problémád megoldásában segít neked.

 


 Vanda indigo gyerekként született, ezáltal küldetése a gyógyítás és a tanítás. 10 éves kora óta segíti az embereket jobb életet élni. 

Több féle kártyából jósol: Kazanlár tarotból, Rider tarotból, Látnok tarotból, Arthur tarotból, Crowley tarotból, Lenormand kártyából, Symbolon kártyából, Cigánykártyából, Angyalkártyából. 

Vanda látnoki képességeivel olyan dolgokat mond meg rólad az első pillanatban, amiket a több éves barátságaid sem ismertek fel. amik benned sem tudatosulnak, és amik gátolnak céljaid elérésében. Ezen gátló blokkokat Vanda leveszi rólad, megtisztít, a léted könnyűvé válik, a világ pozitívvá irányodban. Céljaidat könnyebben fogod elérni, a felesleges erőfeszítéseket magad mögött hagyva.

A gyógyítás mellett, elhunyt személlyel való kapcsolat felvételben is közreműködik.

Sorsod alakulárása vagy kíváncsi? Egy döntést meghozni néha végzetes, és vissza fordíthatatlan. Vanda irányt mutat a jó lépés, a jó út felé, most 50 % kedvezménnyel.    

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés: 30/872-1679

H-V: 8-22

A szolgáltatás időtartama: 30 perc

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
VANDA Médium
Telefon
Szolgáltatás helye
1157 Budapest, Erdőkerülő utca 37
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére