Mai­Kupon

Teljes körű szervezetre vonatkozó méreganyag és nehézfém tartalom felmérés szakembertől + 2 alkalmas Bioquant lézerterápiás kezelés 2 490 Ft-ért a KingRay Egészség és Oktató Központban a Blaha Lujza tér közelében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A nehézfémek a szervezetbe áramvezetőként viselkednek, a szövetbe kerülve alapvetően megváltoztatják elektrokémiai tulajdonságait, hormonális és idegrendszeri zavarokat okoznak. A fémek lerakódnak az emberi szervekben és szervrendszerekben, a gerincben, valamint az agyban. Ha túl sok kerül a szervezetbe akkor toxikussá azaz méreganyaggá válhatnak és sok egészségügyi problémát okozhatnak az idők folyamán. 


Ajánlatunk segítségével Ön most megismerheti, hogy szervezete milyen méreganyag és nehézfém-terhelésnek vagy kitéve, valamint azt is, hogy az ásványianyag-, nyomelem-, aminosav- és vitamin-háztartása milyen állapotban van. A szolgáltatótól tanácsot is kaphat arra vonatkozóan, hogy milyen módon szabadulhat meg ezektől a nem kívánatos anyagoktól. A kupon tartalmaz egy 2 alkalmas Bioquant lézerterápiás kezelés is, mely az emberi szervezet sejtjei esetében a legnagyobb biostimulációs hatást segíti elő. A kupon tartalma: Egy alkalmas testelemzés Magnetspace kvantumrezonanciás testelemző készülék segítségével, mely során a szervezetben felgyülemlett méreganyag és nehézfém terheltséget, illetve az ásványianyag-, nyomelem-, aminosav- és vitaminháztartás egyensúlyát vizsgálják. (A személyre szabott elemzés és konzultáció kb. 60 perc. Az ajánlat tartalmaz még 2 alkalom Bioquant lézerterápiát is, mely alkalmanként 30 percet vesz igénybe. 


Már fogantatásunk pillanatától kezdve elraktározzuk a nehézfémeket. Nehézfémek: amalgám, ólom, higany, arany, ezüst, réz, cink, vas, kobalt, kadmium és a nikkel. A nehézfémek a szervezetbe nagyon vezetik az áramot, a szövetbe kerülve alapvetően megváltoztatják elektrokémiai tulajdonságait, hormonális és idegrendszeri zavarokat okoznak. Természetesen vannak közöttük olyanok is, amelyek jó, ha kis mennyiségben megtalálhatóak a testünkben (például a réz vagy a vas), őket hívjuk nyomelemeknek. A szervezet megfelelő működéséhez szükséges fémek: Kalcium, Kálium, Nátrium, Magnézium, Vas, Cink. Az emberi szervezetre káros fémek a következők: ólom - bekerülés módja: talaj, kipufogó gázok, növények, gyümölcsök. Hatása: koncentráció zavar, szétszórtság, csontfájdalom, vérszegénység, térdfájdalom, szorongás, félelem. Alumínium- bekerülés módja: edények; hatása: memóriazavar, erős emocionális változások, túlzott féltékenység, agyi területek érintettsége: hipocampus előagy, titán, rubidium, bárium, arzén, kadmium- bekerülés módja: dohányzás és festékek által, hatása: étvágytalanság, kedvetlenség, bőrön, mellkason foltok, depresszió, germánium, higany - bekerülés módja: amalgámtömés, ipari termelés, halak fogyasztása; hatása: gomba, candida, allergia, túlérzékenység vagy érzéketlenség, gyakori fejfájás, égő szemek

 

Ha nem tudunk megszabadulni a szervezetünkben felhalmozódott fémektől, akkor azok különféle kellemetlen tüneteket és betegségeket okozhatnak:

 • bőrelváltozás, kiütés, ekcéma, allergia, bőrviszketés,
 • fejfájás,
 • neurodermitisz,
 • asztma, légúti megbetegedés,
 • hajhullás,
 • emésztési zavar,
 • ízületi fájdalom,
 • krónikus fájdalom, kimerültség,
 • a fertőzésekre való fogékonyság,
 • alvászavar,
 • depresszió,
 • zavartság,
 • daganatos betegség,
 • gombás fertőzés,
 • autizmus,
 • tanulási nehézség,
 • pszichés elváltozás stb. jelentkezhet.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi telefonszámon: 06-70/ 342-7755. 

 

Szolgáltatás helyszíne: KingRay Egészség és Oktató Központ. 1081 Budapest,Szilágyi utca 1. fsz 2 (kapucsengő: KingRay).

 

Megközelítés: A belvárosban a Blaha Lujza tértől alig 5 perces kellemes sétával. Személygépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt jól elérhető a szolgáltatás helyszíne.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KingRay Egészség és Oktató Központ
Cég
Kasakoner Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi utca 1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére