Mai­Kupon

Kategóriák

Teljes kozmetikai csomag elektrokozmetikával 8400,-Ft helyett 4190,-Ft. Szépülj Nőnapra!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A hosszú tél megviseli a bőrünket, így a tavasz közeledtével jó szolgálatot teszel az arcbőrödnek, ha elmész egy kozmetikai nagykezelésre, ahol megtisztítják a bőrodet a szennyeződésektől, miteszerektől, fontos tápanyagot juttatnak a bőrbe, s közben még egy kellemes masszázsban is részed lehet. Nagykezelés elektrokozmetikával csomag tartalma:

Letisztítás:
Arctisztításkor a bőrfelszínről eltávolítjuk a szennyeződéseket (porszemcséket, aktériumokat, elhalt hámréteget, zsírokat, izzadságcseppeket). Az arctisztítás nemcsak azoknak fontos, akik sminkelik magukat, hiszen a bőr természetes izzadása, zsírképződése, a környezet káros, szennyező hatása mindenkit érint. A por és az egyéb szennyeződés lerakódik a bőrön, beivódik a pórusokba, ezért legalább egyszer egy nap egy alapos tisztítást megérdemel a bőr. A letisztításhoz arctejet, peelinget, tonikot használunk.

Felpuhítás:
A tisztítást megelőző művelet. Fontos az arcbőr felpuhítása, mert tökéletes eredményt csak akkor érhetünk el a tisztítás során, ha a bőrt kellő mértékben felpuhítottuk.

Tisztítás:
A meglévő aknék, miteszerek eltávolítása.

Fertőtlenítés, összehúzás:
Egy speciális készülékkel, vioval fertőtlenítjük az arcbőrt. A vio fertőtlenítő hatása mellett, anyagcserefokozó, szárító, összehúzó hatású, illetve csökkenti a faggyúmirigyek működését.

Tápanyag bevitel:
A leghatásosabb eljárás, az ultrahanggal való hatóanyag bevitel használata. Egyaránt a bőrbe juttatja a zsíros és vizes fázisú anyagokat is. Tápláló anyagokként ampullákat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe.

Masszázs:
A masszázs a legősibb gyógymódok egyike. Feladata a bőr táplálása, az egyén relaxálása. Az arc idegeire gyakorolt nyomás csökkenti az idegrendszer feszültségét, ezért nyugtató hatású.

Befejezés:
Könnyű nappali hidratáló krém.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges. Kinyomtatott kuponodat feltétlen vidd magaddal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Maya Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1204 Budapest, Eperjes-Selmec-Rózsás u sarok
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére