Mai­Kupon

Teljes megújulás! Gyémántfejes mikrodermabrázió + ultrahangos kezelés kaviár vagy kollagén hatóanyaggal+ 5 alkalmas OTO Flabelos bérlet 17200 Ft. helyett 2990 Ft.-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A MIKRODERMABRAZIÓ (más néven mélyhámlasztás) egy kíméletes, ám annál hatékonyabb bőrcsiszolást jelent.
A bőrmegfiatalodás lehetőségét hordozza magában, hiszen sejtregenerálódás, sejtképződés indul be, valamint a tápláló kozmetikumok is mélyebben jutnak be a bőr rétegei alá.

Az elektrokezelések , mint pl. az ULTRAHANG,  olyan rezgéseket váltanak ki, amelyek serkentik az életfolyamatokat, aktiválják az anyagcserét, s lehetővé teszik, hogy a különféle krémek, vitaminok és egyéb hatóanyagok jobban felszívódjanak, a bőr legmélyebb rétegeibe, a kötőszövetekbe bejutassanak.

Az Oto Flabelos teljes testvibrációs tréningpadot neked találták ki! Mert napi 10 perc edzés =50 perc klasszikus edzőtermi munkával! Nincs szükséged külön felszerelésre, át sem kell átöltöznöd!

A bérlet 5 alkalom x 10 perc edzést tartalmaz! A bérlet átruházható!A mikrodermabrázió az úgy nevezett gyémántfejes bőrcsiszolás. Olyan kozmetikai kezelési eljárás, ami a bőr mechanikai és fizikai radírozását jelenti. A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelés során a bőrnek a felső elhalt hámrétegét csiszolja le, így biztosítja az alatta lévő bőr fel légzését.

A brázió használata után a bőr üdébb selymesebb puhább lesz. A kezelés az apróbb bőrhibák aknék eltávolítására szolgál, amit kúraszerűen kell alkalmazni (akár hetente is!). Az ultrahang használatával a hatóanyag a bőr alsóbb rétegeibe jut, így mélyebben tudja a hatóanyagok jótékony hatását kiváltani.

A mikrodermabrázió a peeling legmodernebb módja. A beavatkozás teljesen fájdalommentes! A kezelés során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejtek és bőrszennyeződések távolíthatóak el a csiszolófej segítségével, amely nemcsak a sérült hámréteget csiszolja, hanem fokozza a bazális réteg vér- és nyirokkeringését is. Ezáltal felgyorsul a működőképes és kollagénben gazdag bőrsejtek képződése, amelyek felfelé vándorolva felépítik az új hámréteget.


Ultrahang

Hatásai:

 • serkenti a bőrön keresztül történő hatóanyag felszívódást
 • sejtek anyagcsere fokozása
 • kollagén rostok regenerálása (ráncok kisimulnak)
 • bőr feszességének, rugalmasságának javítása         
 • Hatóanyag: kaviár vagy kollagén
 • Az ultrahang hatásai

  Az ultrahang alkalmazásának kozmetikai hatásai három különböző csoportra oszthatók:
  Termikus hatások: hőmérséklet növekedés a kezelt területen
  ■ a véráramlás fokozódik,
  ■ az anyacsere aktívabb lesz és
  ■ a nyirokkeringés erősödik.

  Fizikai hatások: mechanikus mikromasszázs és kavitáció
  ■ az epidermális struktúrák szervezeteinek megváltozásai
  ■ a membrán-áteresztőképesség fokozódik,
  ■ a molekula transzport fokozódik,
  ■ az anyagcsere (pl.: kollagénszintézis) aktívabbá válik és
  ■ a nyirokkeringés gyorsul.

  Biokémiai hatások
  ■ az ATP-szintézis fokozódik
  ■ a pH-érték csökken és
  ■ a kollagén struktúrák reorganizálódnak.
  A bőr és a kötőszövetek összessége feszesebbé válik és revitalizálódik, valamint az anyagcseretermékek a szövetekből eltávoznak. 
 • Kaviár és Kollagén Ampulla minden bőrtípusnak megfelelő feltöltést biztosít.
 • Kaviár ampulla

  Lipidekben, proteinekben, A-D-E-B vitaminokban, zsírsavakbangazdag. A kaviár a bőr természetes megújulási képességét segíti, barrier funkcióját erősíti, oxigén felvételét szabályozza, a sejtekanyagcseréjét élénkíti. Víz-megkötő képesség szabályozó hatásának köszönhetően a bőrnek bársonyosságot, frisseséget és üdeséget kölcsönöz.
 • Kollagén ampulla

  Száraz, rugalmatlan, öregedő bőr kezelésében érhetünk el vele kiváló eredményt. Megvéd a környezeti ártalmaktól és az UV sugárzás káros hatásaitól. Javítja a bőr pigmentációs folyamatait. Fokozza a kollagén  szintézist, ami kisimítja a hegeket, forradásokat, ezáltal a bőr felülete simább és egyenletesebbé válik.

OTO FLABELOS

 • Nagyon hatékony már 10 alkalom után észreveszed az eredményt!
 • Javul a kondicíód, vérkeringésed, közérzeted, narancsbőröd!


Különböző terápiás célokra is kitűnő pl: cukorbetegség, csontritkulás, mozgás- ízületi fájdalmak, ülő munka- relaxáció,  izomláz esetén.

A bérlet 5 alkalom x 10 perc edzést tartalmaz! A bérlet átruházható!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges! Tel: 06-1-266-0023

Időpont lemondást csak 24 órával a megbeszélt időpont előtt tudunk elfogadni. Le nem mondott időpontnál sajnos a kupont beváltottnak tekintjük!

                                                           

Nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 08.00 - 20:00.

Szombat:10-18

 

OTP SZÉPKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parisi Beauty
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Párizsi utca 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére