Mai­Kupon

Teljes személyiségkép kivonat grafológiai elemzéssel 15000Ft helyett 3500Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A grafológia egy folyamatosan fejlődő tudomány, mely a kézíráson keresztül a személyiség megismerésére irányul. A szó görög eredetű, a grapho=írás és a logos=tudomány szóösszetételből származik.

A kézírás és a személyiség összefüggései a kézírás megjelenése óta foglalkoztatják az embereket. A pszichológia segédtudományaként elismert, az alapján a felismerés alapján, miszerint a kézírás az emberi pszichikum legmagasabb szintű terméke, mely hordozza a tudatos és tudatalatti agytevékenység jeleit.Tapasztalatom szerint nagyon sok emberi feszültség, konfliktus abból fakad, hogy nem ismerjük magunkat elég jól, téves elképzeléseink vannak magunkról egy belénk ivódott minta alapján. Sokszor egy-egy ilyen felismerés is elég egy probléma megoldásához, de legalábbis kiindulásnak nélkülözhetetlen. A grafológus teljesen objektíven, néhány nap alatt előítéletektől mentesen készíti el a személyiségrajzot, ezzel segítve a helyes önkép kialakítását, mely elengedhetetlen a tartalmas, boldog élethez.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpontegyeztetés szükséges az info@gaborveronika.hu e-mail címen.

Az elemzést kézhez kapja e-mailen vagy postán.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gábor Veronika
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére