Mai­Kupon

Teljesen kezdő vagy, de külföldre szeretnél menni? Vagy csak a tudásod szeretnéd felfrissíteni? Akkor jelentkezz a folyamatosan induló német tanfolyamok egyikére 24000Ft helyett most 12000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Aki kedvet érez a tanuláshoz, de még nem volt bátorsága belevágni vagy folytatni az addig tanultakat, annak itt a lehetőség!

 

Sok olyan tanulóval találkozom, akinek az elképzelései megvannak, viszont a nyelvtudása eléggé hiányos vagy egyáltalán nincs. Ezt néhányan szégyellik, mert azt hiszik, én csak olyan emberekkel foglalkozom, akik legalább alapfokon beszélik a nyelvet, pedig a legtöbben nulla vagy nagyon kevés tudással rendelkeznek. Ha te is emiatt nem mertél eddig belevágni vagy csak halogattad a dolgot, akkor ezt a tanfolyamot neked találták ki!
 

4 héten keresztül heti 2x60 percben segítek a szókincsfejlesztésben, a nyelvtan megértésében és a kommunikációs problémák megoldásában. A jó hangulat és a felszabadult légkör garantált!


A tanfolyamok általában 2 fősek, szóval hozd magaddal nyugodtan tanuló társnak a barátodat, barátnődet, párodat, testvéredet! Jelentkezz mielőbb és kezdjük el mielőbb a közös tanulást!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges 0620/3169251-es számon.

Az oktatás 4 hetes és heti 2x60 perces.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Zsanett
Weboldal
Szolgáltatás helye
1195 Budapest, Petőfi utca 13.9/29.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére