Mai­Kupon

Teljeskörű fogászati állapotfelmérés + szájüregi rákszűrés + 1db fogszínű fogtömés lyukas fogba vagy régi elszíneződött/amalgám tömések cseréje 15000Ft helyett 5990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szépítse meg mosolyát! Cserélje ki nálunk régi elszíneződött vagy amalgám töméseit esztétikus, fogszínű fényre kötő tömésre! Hívjon bátran akkor is, ha új fogszuvasodást vett észre fogain! Most minden méretű tömés front vagy rágó fogba egyaránt egységes kedvezményes áron érhető el!Miért állítsuk helyre a fogakat?

1.Hogy helyreállítsuk a fog funkcióját.
2.Hogy megakadályozzuk az aktív károsodás tovaterjedését.
3.Hogy megőrizzük a fogbél vitalitását.
4.Hogy helyreállítsuk az esztétikus külsőt.

Esztétikus tömések

Az esztétikus tömések modern, európai minőségű, fogszínű tömőanyagok segítségével elkészített rekonstrukciók. Az esztétikus tömések elkészítése során arra törekszünk, hogy a foggal megegyező színű tömőanyagot válasszunk és úgy készítsük el a fogtömést, hogy a fog eredeti formáját, annak csücskeit és barázdáit is rekonstruáljuk.

Fontos feladatunk ez annak érdekében, hogy tökéletes legyen a fogsorok zárása a száj összecsukott
állapotában. A korszerű esztétikus tömőanyagok az üreg falához vannak ragasztva, jó a tömések széli záródása, így nem alakulnak ki az amalgám tömésekhez hasonlóan a rossz széli záródás miatti másodlagos szuvasodások. A tömés kialakításakor a szuvas szöveteket eltávolítjuk és minimalinvazív technikát alkalmazunk, vagyis a szuvasodás mértékétől függően a lehető legtöbb fogszövetet megtartjuk. Az üreg kialakítása után kötőanyagot ún.bondot juttatunk az üregbe, mely szoros kötést képez a foganyag és a rákerülő tömés között. A fog színével azonos tömőanyagot ezután rétegezetten visszük az üregbe, melyet rétegenként polimerizációs lámpával világítunk meg. A polimerizációs lámpa fényének hatására a tömőanyag megköt. Az anatómiai forma visszaadása érdekében precízen kialakítjuk a csücsköket és barázdákat. A kész felszínt polírozzuk, így sima felszínt nyerünk.

Az elkészült rekonstrukció erős, tartós, esztétikus!

Az esztétikus tömések kialakítását helyi érzéstelenítésben végezzük. A gyakran használt Lidocain helyett Ultracain injekciót használunk, mely teljes érzéstelenséget biztosít, így azok a kedves páciensek is bátran fordulhatnak hozzánk, akik amúgy „félnek” a fogorvostól. A félelem leküzdése érdekében Lidocain spray-vel kérhetik az íny előérzéstelenítését, mely a „szuri” fájdalmát is minimalizálja !!!

Mit tartalmaz az ajánlat?

-Teljeskörű fogászati állapotfelmérést.
-Szájüregi rákszűrést.
-Személyenként 1db esztétikus, fényre kötő fogszínű fogtömést lyukas fogba vagy régi
elszíneződött illetve amalgám tömések cseréjét.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges:

Telefon: 06702654062 kivéve 2012.06.23-tól 2012.07.08-ig, ekkor csak emailben.

Megközelítés:

Busz: 7,27,33,40,111,153,173,173E,188,203 és 240-es busszal a Móricz Zsigmond körtéri megállótól 5 perc séta.

Villamos:18,19,41,47,49 es villamosok a Bertalan Lajos megállótól 1 perc,6,61 villamossal a Móricz Zsigmond körtéri megállótól 5 perc séta.

Autóval: ingyenes a Bartók Béla úton, ingyenes a Villányi úton innen 10 perc séta,a környék utcáiban fizetős

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arandent
Weboldal
Szolgáltatás helye
1111 Budapest, Bartók Béla út 32. 1/1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére