Mai­Kupon

Teljeskörű fogyás akupunktúrával és színterápiás lélekterápiával most 50%-os kedvezménnyel az Akvamarine Természetgyógyász Központban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A megoldás benned van és nagyon egyszerűen megvalósítható, ha Te is készen állsz a változásra! Kombinálttűs akupunktúrás,- és színterápiás kezeléssel a test és a lélek együtt gyógyul. Akupunktúra

A hagyományos kínai orvoslás olyan gyógymódok használatát javasolja, melyek a célzott gyógyító hatáson kívül semmilyen káros mellékhatással nem járnak az emberi szervezet számára. Az akupunktúra mechanikai ingerlések segítségével próbálja meg a test és szellem megbillent energetikai egyensúlyát visszaállítani. Az akupunktúrás kezelések során a bőrfelszín bizonyos pontjait tűszúrásokkal stimulálják, így próbálják a szervezet működésének harmóniáját optimalizálni.

Színterápia

Mindannyian tapasztaljuk, hogy a különböző színek különféle hangulatokat váltanak ki belőlünk. A színterápiában a színek gyógyító, stimuláló hatásait használjuk ki, ezért csökkenti a stresszt és javítja a hangulatot  A színek gyógyító és közérzetjavító hatása megsokszorozódik a színterápia használatával. Pótolja az elveszett energiát, javítja a memóriát és az ellenállóképességet, oldja a stresszt, enyhíti az emésztési panaszokat, élénkít, frissít, fiatalít. A színterápia harmóniát teremt lekünkben, és nyugalmat hozhat számunkra.

A csomag tartalmaz egy kombinálttűs akupunktúrát és amíg a fülben vannak a tűk addig a szinterápiás konzultációra is sor kerül.
Test-lélek együtt kerül kezelésre, így a hatékonysága is felfokozódik, teljeskörű megoldás csak akkor érhető el, hogyha az érzelmi oldallal is foglalkozunk nem csak a fizikai testi tünetekkel,hiszen minden fizikai tünetnek lelki háttere van.
Csak komplex módon érdemes foglalkozni a kettővel egyszerre így felfokozzuk a fogyás hatékonyságát, illetve a páciens maga ébred rá a megoldásra. 

Akár egy alkalmas kezelés óriási változásokat indít be,magával az akupunktúrával akár heti 2-3 kilós fogyás is elérhető!

Bizonyos esetekben nem alkalmazható a kezelés:

-túl fiatal szervezet

-túl idős szervezet

-legyengült szervezet

-terhesség alatt, és a szoptatás első hat hónapjában

-daganatos betegségben szenvedőknél

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Cím: 1067 Budapest Teréz körút 25., I/11. Oktogonon (Coffee House mellett)

Kapucsengő: 22-es                                                                                                                     


Bejelentkezés szükséges: 20/316-5403


Saját részre 1 ajándékba 1 kupon vásárolható!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Akvamarine Természetgyógyászati Központ
Cég
Szikora Istvánné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére