Mai­Kupon

Teljeskörű kéz- és lábápolás Hölgyek és Urak részére
klasszikus vagy francia manikűr, relax lábmasszázs, aromaterápiás lábfürdő, kéz- és lábpeeling, körömdíszítés
6900Ft helyett 2990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  A kéz vitalitásának megőrzését a bőrradírozás nagymértékben elősegíti. Az esztétika és higiénia megteremtéséhez elengedhetetlen a köröm rövidítése,formázása, a megvastagodott bőr eltávolítása. A kényeztető kézmasszázs pedig kellő befejezése a manikűrnek, ami nem csak külsőleg ápoló hatású, hanem jó pár stresszmentes percet hoz magával.Amikor azt gondolnánk, hogy ennél jobb nincs is a világon, akkor jön az igazi kényeztetés a lábápolás megkezdésével. Illatos fürdősó áztatja a lábát, melynek illata és hőfoka egyaránt kellemes ellazulást idéz elő. Az igénybevett láb radírozása értékes gyöngyházporral, cukorkristályokkal gazdagított krémmel történik. Most sem maradhat el a körmök formázása, rövidítése, és a felesleges bőr eltávolítása. Befejezésül jön a lábmasszázs, amely felteszi a koronát egy kellemes felfrissülés végére.

A kezelések minőségéről garanciát biztosít a német GEHWOL termékek használata.

Szeretettel várom minden kedves vendégemet, akik kedvet kaptak egy kellemes és egyben hasznos szolgáltatás igénybevételéhez.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges! Tel.szám: +36309273326. Váranczki Krisztina

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bende-Váranczki Kft.
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Katona József u. 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére