Mai­Kupon

Kategóriák

Természetes anyagokból készült, kézzel készített vegyes bizsuk 1 kilogrammos kiszerelésben, most 5000 Ft helyett 1500 Ft-ért a Globalxchange kínálatából.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Használjon természetes alapanyagokból készült divatkiegészítőket! Amíg ruhavásárlásnál az aktuális divat a mérvadó, addig az ékszerek kiválasztásánál a legfontosabb, hogy viselője egyéniségét tükrözze. Ajánlatunk segítségével most vegyesen összeállított 1 kg kézzel készített természetes bizsukkal tudja kiegészíteni nyári ruhatárát. (Hajcsat, nyaklánc, karkötő)

Saját magunk díszítésének a vágya visszanyúlik a legősibb kultúrákig. Leginkább a környezetükben található természeti tárgyakat (csont, kagyló, toll, agyag) használták fel arra a célra, hogy azokat dekoratív, tetszetős viseleti darabokká alakítsák át. A sumerok, az egyiptomiak, de az ókori görögök is azért viselték az ékszereket, hogy kiemeljék velük a női szépséget, jelezzék státuszukat és gazdasági helyzetüket a társadalomban. Ezek az ékszerek minden esetben merészek, erőteljesek és feltűnőek voltak.


A tömegtermelés beindulásával már egyre többféle és díszesebb bizsut is meg lehetett vásárolni, de sokan visszatérnek a természetes anyagokhoz, hogy a mai rohanó világunkban egy kis "életet" csempésszenek a mindennapokba. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vegyes bizsuk elvitele előzetes időpont egyeztetés után lehetséges. Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges: 06/70-394-1014. E-mail cím: anetta.gyurgyik@globalxchange.hu

 

Pontos cím: VI. kerület. Bencúr utca 11. 3. emelet. 

 

Amennyiben nem tudja átvenni személyesen a bizsukat akkor a következő e-mail címre küldje el adatait: anetta.gyurgyik@globalxchange.hu

Az e-mailben kérjük, hogy adja meg pontos nevét, szállítási címét. Ebben az esetben postai utánvétellel kapja meg a termékeket. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Globalxchange
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Bencúr utca 11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére