Mai­Kupon

Kategóriák

Termográfiás, hőtérképes állapotfelmérés, most 50% kedvezménnyel a 9.250 Ft-ért a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Segítségével kimutathatók egyes még panaszt sem okozó illetve panasszal járó elváltozások, gócok, gyulladt területek, ízületi elváltozások, egyes degeneratív elfajulásra utaló hőeltérések, illetve egyes daganatos megbetegedések gyanúja. A termokamera nagy érzékenységgel jelzi a beteg szervezet bőrfelszínen megjelenő hőmérséklet változásait. A vizsgálat fájdalommentes, nem jár testi érintéssel, sem káros sugárzással. A teljes testről készített felvételeket szakorvos elemzi és a helyszínen tájékoztat a vizsgálat eredményéről.Mikor érdemes elvégezni a vizsgálatot? 


  • Góckutatás, krónikus vagy akut gyulladás esetén.
  • Érelmeszesedés, cukorbetegség, köszvény gyanúja.
  • Mozgásszervi problémák, gyulladások felderítésében.
  • Egyes perifériás keringési zavaroknál.
  • Tisztázatlan eredetű panaszok esetén.
  • Degeneratív ízületi- és gerincelváltozásoknál.
  • Érszűkület gyanúja esetén.
  • Egyes daganatos elváltozások gyanújánál. 
  • Különféle kezelések hatékonyságának követésére.
  • Állapotfelmérésre, ha szeretné egészségét megőrizni.

 

Betegségeink sohasem szervi elváltozásokkal kezdődnek. Először valami elromlik, a funkció károsodik. Ekkor már gyakran tünetek is jelentkezhetnek, mint például fájdalmak, rossz közérzet, puffadás, szédülés, gyomorégés, stb. Ha ezt nem orvosoljuk, akkor egy idő után kialakulnak a szervi elváltozások. Az orvostudomány a szervi elváltozások kimutatásában kimagasló eredményeket ért ela RTG, a CT, az ultrahang és az MRI segítségével. A működési problémák, a funkcionális betegségek kimutatásában azonban nem történt igazi áttörés. Ezen a területen komoly előrelépést és újdonságot hozott a hőtérképes vizsgálat, a termográfia.

 

Életfolyamataink során szervezetünkben jelentős mennyiségű hő termelődik. Ez a hő, az egyes szöveteinkben és szerveinkben eltérő mértékben termelődik. A hősugárzás valójában infravörös sugárzás. Ez ma már fotózható, videózható egy speciális berendezéssel a hőkamerával vagy termokamerával. Általa vált lehetővé a hőtérképek, hőfotók készítése és a technika gyors fejlődésével megszülethetett a termokamerás állapotfelmérés.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálatot két helyszínen is igénybe lehet venni: Budapesten az alábbi címen: 1094. Bokréta u. 7-13. (orvosi rendelő) vagy a vidéki Medmis Intézetben: 9023 Győr, Teleki L. u. 53. Fszt. 3. (orvosi rendelő).

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/30-200-4596. Kérjük, hogy a bejelentkezés során adja meg, hogy melyik rendelőben (Budapest vagy Győr) szeretné igénybe venni a szolgáltatást. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medmis Intézet – Orvosi Rendelők
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Bokréta utca 7-13.
9023 Győr Teleki L. utca 53. FSZ. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére