Mai­Kupon

Test formáló csomag, a karcsú vonalakért: Kavitáció + vákuum + nyirokmasszázs + lipolézer: 18 alkalom: 80 000 Ft helyett csak 19 900 Ft-ért a belvárosban. Álomalak 2013-ban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fogyás, méregtelenítés, nyiroktisztítás, ezzel a kuponnal tuti, hogy a jövő évet álmaid alakjában fogod élni! Karcsúsodás, anyagcsere javítás, életminőség javítás! Szuperhatékony kupon!!! Most ezzel a 18 alkalmas csomaggal elnyerheted karcsúságod!Kavitáció:

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik legújabb és leghatékonyabb vívmánya. Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást, a kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, amely az ott található zsírsejteket szétbontja. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.

 

A vákuum masszázs nem a hagyományosan kézzel végzendő masszázsok közé tartozik. Ezt a kezelést géppel végzik, és jelentős gyógyhatása mellett kozmetikai és szépészeti eljárásként ismerjük. A vákuum masszázs sikeresen ötvözte a népi gyógyászatból ismert köpölyözést és a nyirokmasszázst. A természetgyógyászatban mindkét terápia elismert és hatékony eljárás önmagában is. A vákuum masszázs felhasználási területe igen széles. Kiválóan alkalmas a narancsbőr megelőzésére és megszüntetésére, a bőr feszesítésére, a terhességi és nyúlási csíkok kezelésére. A vákuum masszázs elfáradt ráncos bőr kisimításában, regenerálásában és fiatalításában is hatékony. Rendszeres alkalmazásával visszaállítható a laza kötőszövet fiatalabb kori rugalmassága és bőrünk feszessége. Hazánkban sokan csak esztétikai kezelésnek veszik igénybe, ám ezek mögött komoly élettani hatása is van. Gyakran alkalmazzák a vákuum masszázst méregtelenítésre, amit más terápiákkal is kiegészíthetnek. Alkalmas az alsó végtagokon fellépő ödémák megszüntetésére. A vákuum masszázs általánosan javítja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal erősíti immunrendszerünket.

Nyirokmasszázs:

Az emberi szervezet létének alapfeltétele a megfelelő vér-és nyirokkeringés.A véráramlást elsősorban a szív munkája biztosítja,a nyirokfolyadék áramlásának azonban nincs a szívhez hasonló motorja. MÉGIS MI MOZGATJA A NYIROKFOLYADÉKOT? A nyirokrendszer nélkülözhetetlen feladata hogy összegyüjtse a test szöveteiből a salakanyagokat,ehez segítséget nyujtanak az izmok amik mozgás során hol megfeszülnek hol elernyednek.Ezt a jelenséget hívjuk izompumpának. A baj az hogy mozgásszegény élemódunk nyirokműködésünk gyengüléléséhez vezet erre talált megoldást-e berendezés feltalálója ez a berendezés 50-szeresére gyorsítja nyirokkeringést ami elszállítja a salakanyagokat, méregtelenit, segíti a fogyásnál a sejtközi térbe jutott zsírok eltávozását amik ezáltal nem tudnak visszaépülni. Hogy működik? A Dr Life hullámmasszázs berendezés légkamráinak egymás után történő felfúvásával majd leeresztésével folyamatosan váltakozó nyomásviszonyokat hozunk létre a kezelt területen ez nagyon kellemes érzés ellazít és feltölt.

Lipolézer:

 Lipo lézer technológia beavatkozást nem igényel és teljességgel fájdalommentes. A Lipo lézer alacsony frekvenciájú lézertechnológiát már több mint 30 éve használja az orvosbiológia. Az amerikai FDA (Food and Drug Administration) által elismert technológia.

Az emberi test egy gépezet, mely az üzemanyagot (kalória bevitel) energiaforrássá alakítja és tárolja (a zsírsejtekben trigliceridként). A kihívás ebben a fantasztikus folyamatban, hogy a test néha többet tartalékol a zsírsejtekben, mint amire szüksége van, s ez eredményezi a megnövekedett testméretet. A felesleges zsírtartalékok közvetlen megcélzásával és a test természetes folyamatainak stimulálásával éri el eredményét a lipo lézer.

Más fájdalmas kezelésekkel szemben a lipo lézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen. A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A víz, a szabad zsírsavak és a glicerol így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. Ez a folyamat nemcsak természetes, hanem szükséges is a szervezet számára.

A következő területeken lehet jelentős eredményeket elérni a Lipo Lézerrel:

Csípő és derék, has és alhas, hát, fenék és combok, felkar. A Lipo Lézer segítségével akár több területet is kezelhetünk egyszerre.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30 / 6670992

H-P: 9-19

Fitt Flabox Stúdió

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wadi 1 Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1071 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére