Mai­Kupon

Kategóriák

Testformázás, feszesítés vagy cellulitos bőrkép enyhítése?Mi megoldjuk problémáját! Egy alkalmas kavitációs kezelés a Kontúr Alakformáló Szalonban, most 1590 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást, a kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírszöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből. Az akciós ajánlat most egy 10 perces kezelésre szól!Milyen eredményeket érhetünk el?

 

Előnye az egyéb fogyasztó kezelésekhez képest, hogy a zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek, nem csak kiürülnek, ezért a hatása hosszantartóbb. A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során a vendég speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A kavitációs kezelés alkalmanként maximum 40 perces lehet és hetente egy alkalommal javasolt.

 

A kavitációs kezelést követő 2-3 napban a májnak és a nyirokrendszernek az elfolyósított zsírt kell feldolgoznia, ezért könnyített, lehetőleg  cukor és szénhidrátmenetes étrend javasolt és minimum 2-3 liter víz elfogyasztása szükséges. A kavitációs zsírbontás hatását fokozni lehet egyéb nyirokrendszer serkentő kezelések (szauna, rádiófrekvencia, nyirokmasszázs, vákuum, izomstimuláció) segítségével.


Milyen céllal használható a kavitáció? Intenzív lokális zsírbontás, cellulitos bőrkép enyhítése, illetve csökkentése, testformálás, testszobrászat, karcsúsítás, feszesítés.

 

Mikor nem alkalmazható a kezelés? 

  • Terhesség esetén.
  • Akinek pacemakere, vagy fém implantátuma van.
  • Hallókészülék(fém és elektromos) esetén.
  • Epilepszia.
  • Súlyos szívritmus zavar.
  • Trombózis.
  • Dobhártya rendellenesség esetén.
  • Rákos megbetegedés során.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: +36-30/716-5443. Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudsz időpontot egyeztetni kolléganőinkkel, küldj SMS-t és visszahívunk! Az ajánlat egy 10 perces kezelésre szól!

 

Lemondást csak a megbeszélt időpont előtt 24 órával tudunk elfogadni, ellenkező esetben a kupont beváltottnak tekintjük.

 

Kontúr Alakformáló Központ pontos címe: 1085 Budapest, József körút 19. D lh. IV. emelet (46-os kapucsengő)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kontúr Alakformáló Központ
Cég
Kontúr Központ Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, József körút 19. D lh.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére