Mai­Kupon

TETŐTŐL TALPIG: wellness hajradírozás hajpakolással+ fejmasszázzsal+ hajszárítás+gépi talpmasszázs. Regenerálódás, hajunkat is megviseli a hideg téli napok, tavasszal újult erővel ragyogjon: 7 800 Ft helyett csak 2 500 Ft ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Magas színvonalú szakmai tudás, kellemes és kényelmes környezet várja a megszépülni vágyókat. Nekünk fontos, hogy a legmagasabb szakértelemmel, kellemes környezetben udvarias kiszolgálása, professzionális szolgáltatást nyújtsunk garanciával. Tetőtől talpig: megszépülés: új frizura + közben relaxálás! Egy nemrég elkészített közvélemény kutatás megkérdezte a pasikat, hogy mit vesznek észre először egy lányon, illetve mi számukra a legfontosabb "alkatrésze" egy nőnek. A legtöbb férfi válasza egyértelműen a haj volt. Hogy Te is meghódíthass minden férfi szívet!

Hajad megújul, felfrissül, hajhagymáid, fejbőröd is vitalizálódik.  A hajpakolás hajszálaidat megesősíti, a téli hideg, szél okozta kiszáradását a pakolással megszünteti.

A talpmasszázs tested és lelked felfrissíti.  

A legjobb reklám az elégedett vendég. Rengeteg tanfolyamra és továbbképzésre járnak a fodrászok, hogy követhessék a változásokat és újításokat, hogy ne lehessen olyan kérdése, kérése a vendégeknek, amiket nem tudnak teljesíteni.

Vegyél több kupont magadnak, vagy ajándékba! Ilyen élményben még nem volt részed:)

A kupon tartalmaz egy 10 perces gépi talpmaszázst is a hajszárítás mellett.

Engedd át magad a szépség és a kényeztetés pillanatainak!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30 / 9540650 - Éva H-P: 9-20

Kupon beváltási időpontok: kedd, szerda, csüt: 9- 14 

Cím: Wadi 1. Szalon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szénási Éva
Cég
FXU Ker és Szolg BT
Telefon
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére