Mai­Kupon

Thai érintés 1 órában autentikus környezetben: Tradicionális thai masszázs teljes testre: 60 perc, thai lányok által: 8 000 Ft helyett 3 800 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A világhírű bangkoki "WAT-PO" masszőzök legjobb masszázs központja Magyarországon! A tradicionális Thai masszázs több száz éves hagyományokon alapuló, ősi, távol keleti masszázs. Más, mint az európai! Mestervizsgával és több éves tapasztalattal rendelkező thai masszőzeik várják kedves vendégeiket autentikus környezetben. Teljes ellazulás, relaxálás, felfrissülés.A thai masszázs:

Maga a masszázs egy a földön lévő matracon történik, fekvő vagy ülő testhelyzetben. Nem az izmokat, hanem az akupresszúrás pontokat ingerli nyomás technikával, melynek során a ujjakon kívül a tenyeret, kézfejet, könyököt, térdet és a talpat is masszírozza a masszőr. A masszázs folyamán egy sajátos koreográfia szerint az egész testünket kezelik, fejünktől a lábujjakig. Különösen regeneráló, felfrissítő és pihentető masszázs Thaiföldről autentikus környezetben.


Vegyél több kupont, ez az óra egy nyaralásal felér:)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  20-383-8880

H-V: 10-22 

 www.lantom.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
LANTOM Thai Masszázs Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1022 Budapest, Bég utca 3-5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére