Mai­Kupon

Thai jóga masszázs +Hátmasszázs+ Tibeti hangtál masszázs 12000 Ft helyett most csak 5 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kezelések összhangba hozzák a testet és a lelket, ellazítanak és oldják a mindennapos stresszt, elvezetnek a teljes kikapcsolódás világába, miközben gyógyító hatással bírnak.

A masszázs 90 perces.Mi is az a thai masszázs?

Gyökerei egészen Indiáig nyúlnak vissza. Ez az energiamasszázs a testet és lelket összhangba hozza, gyógyít, védi az egészséget, főként megelőzi a betegségeket. Az energiavonalak mentén ahogy masszírozzuk, nyomjuk az akupresszúrás pontokat, a szervezet öngyógyító folyamatait indítjuk be, azaz oldjuk az energiablokkokat. Ahogy az izmokat nyomjuk és nyújtjuk, valamint az ízületeket kimozgatjuk, az energia szabad áramlását tesszük lehetővé a szervezetben.

Hogy zajlik maga a masszázs?

A thai masszázs „alkalmazott Hatha yoga” vagyis „passzív yoga”. Tatami matracon történik a földön, könnyű pamutruhában.Először a masszőr a tahi yoga-t alkalmaz a vendégen , majd 1 órán át masszíroz hüvelykujjal, kéztővel, könyökkel.

Milyen hatásai vannak?

A pozitív hatások többsége nem azonnal jelentkezik, csak több kezelés hatására észlelhető.

A test csaknem valamennyi szövetére, a csont-ízületi rendszerre, kötőszövetre, bőrre, bőr alatti zsírszövetben a nyirok –és vérerekre, az idegrendszerre, belső szervekre, valamint a hasi masszázs során a gyomor-bél rendszerre is hatást gyakorlunk.

A kezelés hatására a masszázs javítja a vérkeringést, a nyirokkeringést, ezáltal beindítja a szervezet méregtelenítését és segít eltávolítani a salakanyagokat. Stimulálja a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket, serkenti azok működését, egyensúlyba hozza a test energiarendszerét. A nyújtások, “kihúzások” oldják az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét, növelve a test rugalmasságát.

Masszázs után frissnek, ruganyosnak érezzük magunkat, könnyebben mozgunk, megszűnik izmaink merevsége.


Kinek ajánlott?

- fiatalabb korosztálynak megelőző célzattal
- idősebbeken gyógyító hatás érzéséért
- ülő munkát végzőknek mozgásszegény életmódot folytatóknak
- reumatikus és ízületi panaszok, alvásproblémák esetén
- sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek
- valamint minden egyénnek általános megelőző kezelésként
Kérem, a thai masszázsra hozzon magával könnyű váltó pamutruhát!


Tibeti hangtál masszázs

A hangtál kezeléshez - hangmasszázshoz - a páciens kényelmes, lehetőleg pamut ruhában elhelyezkedik egy kezelőágyon vagy a földön kialakított fekhelyen. Meghatározott kezelési menetet követve, a test egyes pontjaira különböző méretű tálakat helyeznek, amelyeket filccel bevont ütővel lágyan megütnek.

A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Ha a testben nincsenek energetikai blokkok, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak, majd kilépnek a lábujjaknál és a hajszálak végénél.

A rezgéseket a páciens azonnal érzékeli, és a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul. Az ismételt kezelések segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.

Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede víz, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész szervezetünkre: szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat. A rezgések a bőrön keresztül hatolnak testünkbe, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva minden sejtet. A tálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett a rezgések behangolják szervezetünket, így állítva helyre energetikai rendszerünket.

A hangtál terápia - hangmasszázs - másik hatása, hogy a gazdag skálán folyamatosan érkező hangok könnyen és gyorsan, bármilyen technika alkalmazása nélkül juttatnak kellemes, ellazult, relaxált állapotba, mely állapot jótékonyan hat testi és szellemi működésünkre.

Boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk, és a többszöri kezelések hatására erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.A hangtál kezelés - hangmasszázs - hatásai:

  • a stressz okozta feszült állapotok oldódása
  • a légzés javulása, elmélyülése
  • az immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása
  • az energiablokkok oldódása
  • a nyak, a váll, a hát, a deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése
  • a fejfájás, alvászavarok elmúlása
  • az emésztés szabályozása, alhasi görcsök oldódása
  • a keringési zavarok, magas vérnyomás helyreállítása
  • a tanulási nehézség leküzdése, a koncentráció, a motiváció javulása
  • a viselkedés harmonizálásaAz ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Terapeuta:Ősapayné Koós Eszter

Az akció igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a +36 70 2132324-es számon.

A kupon beváltható Budapesten,ill. a 2040, Törökbálint, Szent László tér 15. cím alatt is!


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bátkay Beáta
Cég
R.D.B.X Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Katona József u. 10/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére