Mai­Kupon

Tibeti gyógymód ötvözve a modern technikával: Köpölyözés + infraszauna: 1 óra: 4 400 Ft helyett 2 200 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nagyon régi, ősi gyógymód. Tibeti kolostorokban is alkalmazták. A köpölycsészéket közvetlenül a bőr felületére helyezték.

Hatását úgy fejti ki, hogy a bőrön keletkezett vákum hatására hajszálerek kitágulnak és vérbőség jőn létre, mely segíti a salakanyagok távozását.Serkenti a nyirokkeringést is.

Infraszauna: méregtelenít, stersszoldó hatású, alakformáló.

A kezelés időtartama: 1 óra.
Köpölyözés:Tüdő megbetegedéseknél, reumánál, tüdő és mellhártyagyulladás kezelésére is kiválóan alkalmas. Gumiköpöly eredményesen alkalmazható celluit kezelésre, mivel kíméletesen fejti ki hatását, ezzel elősegítve a megfelelő nyirokáramlást.

Kezelés hatására a kötőszövet felmelegszik s a zsírszövetben lerakódott méreganyagok könnyebben távoznak.

Infraszauna a test szöveteit melegíti fel, anélkül, hogy a szervezetet megterhelné. A testbe hatoló infraenergia a bőr mélyebb rétegeiben indítja el az izzadást, és így még az egyébként nehezen távozó nehézfémek kiürülését is elősegíti, megszabadít a súlyfeleslegtől, javítja a vérkeringést, oldja a stresszt. Méregtelenítéssel aktivizálja az immunrendszert, növeli védekező, öngyógyító erőinket. Öregedési folyamatot hosszú távon lassítja. 

Hatékony kalóriaégetés mellett, segít a keletkező bomlástermékek eltávolításában. Segít a szervezet méregtelenítésében. Az izzadás révén a bőr tisztulása és feszesebbé válása tapasztalható használata után. Meghűlés vagy influenza esetén az infraszauna jelentősen gyorsíthatja a gyógyulást.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/ 9821821

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egészségforrás Stúdió
Cég
Relax Szállás KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Szondi utca 21
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére