Mai­Kupon

Tibeti Szimbólumos kezelés, 3 alkalmas bérlet: 21 000 Ft helyett 7 000 Ft-ért. FOGYÁS vagy GYÓGYULÁS EGY BETEGSÉGBŐL? HATÉKONY SEGÍTSÉG SZIMBÓLUM GYÓGYÁSZATTAL.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kezelés menete: a szakember kérdéseket tesz fel a vendég/beteg állapotáról. Jeleket rajzol a test különböző pontjaira, így hatást gyakorol a szervezetre, és pozitív információkat juttat a sejtekbe. Ezáltafájdalommentesen, könnyedén  megszabadulhatsz a felesleges kilóktól és természetesen minden egyéb betegségtől, fóbiáktól, rossz negatív beidegződésektől.  • Ajánljuk azoknak, akik fogyni szeretnének, vagy valamilyen betegséggel küzdenek.
  • Azok a fogyni vágyók, akik már kipróbáltak többféle fogyókúrás módszert, akik vért, verejtéket izzadva néhány kilónál, dekánál többet nem tudtak leadni, segít a szimbólum gyógyászat.
  • Már a 2. alkalom beindítja a fogyás folyamatát.
  • A kezelés időtartama: 1-1,5 óra.
  • A beteggé tevő negatív információkat helyettesíteni lehet bizonyos szimbólumokkal, így minden betegség gyógyítható!

Ugye Te is tudod, milyen káros következményei lehetnek egy-egy fogyókúrának? Számtalan hátránya mellett talán az egyik legismertebb, hogy tönkre mehet a gyomrod. Szerintem ezzel inkább ne kísérletezz, válaszd inkább a fájdalom- és kockázatmentes szimbólum gyógyászatot!

De a fogyás mellett akár a számodra ismert, akár rejtett betegségekből is kigyógyít Erika, a szimbólum gyógyászat kiváló szakembere.

Az emberek  már régóta tudják, hogy bizonyos jeleket, formákat, színeket, szimbólumokat viselve képessé válnak a világegyetem információinak befogadására, és a pozitív energiák működtetésére. A természet és az ember nem tekinthető különálló részként, hiszen az Univerzummal együtt egységes egészet alkot. A kozmikus szimbólumok használata holisztikusan fejti ki hatását, megteremtve a tökéletes rend, és teljes harmónia állapotát.A beteggé tevő negatív információkat helyettesíteni lehet bizonyos szimbólumokkal, geometrikus jelek és színek formájában alkalmazott célzatos rezgési impulzusok által. Így minden betegség gyógyítható!

Itt a remek alkalom, vagy búcsút ints a felesleges kilóknak, vagy megszabadulj a kínzó betegségtől, vagy megválj akár mindkettőtől egyszerre.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos idöpontegyeztetés szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Illés Erika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Budaörsi út 25b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére