Mai­Kupon

Több, mint masszázs! 1 órás energetikai masszázs + csontkovácsolás 15.000 Ft helyett 6.000 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tóth György vagyok, 1982 januárjában láttam meg a napvilágot.
A természetgyógyágyászat iránti éreklődésem viszonylag fiatalon, 1996 őszén kezdődött. Több irányban kerestem a helyemet a nagyvilágban. 1 évvel később ismerkedtem meg a csontkovácsolás, csontrakás alapjaival, melyet azóta folyamatosan tökéletesítek, fejlesztek.A kezelés lépései:

1. a test izmainak és energiáinak ellazítása, lecsendesítése:

   Amikor a vendég megérkezik még aktívak az izmai, energiái, gondolatai…

   Ezért első lépésként teljesen ellazítom és lecsendesítem a vendég testét.

   Felkészítem a masszázsra.

2. a test fizikai masszázsa:

  a test izmait masszírozom, közepes erősséggel.

   A feszült, csomós részek kimasszírozásra kerülnek.

3. a test energia pályáinak, meridiánjainak masszázsa:

 a testrész meridiánjainak frissítése, tisztítása, blokkok feloldása, hogy azon a részen az

 energiák gondtalanul áramoljanak. Így az izmok is felfrissültek, erősek lesznek.

4. a test energizálása, feltöltése:

   a testrészt energiával töltöm fel. Amitől a vendég nyugalma még jobban elmélyül.

  A kezelés végén egy kis pihenő, amíg a vendég visszatér a valóságba és teste

  felkészül az újramozgásra…
A kezelés időtartama 1 óra, amely zenei szinkronnal történik. Ez azt jelenti, hogy minden hangnak adott fogása és pontja van.

Energetikai csontkovácsolás

Gerincsérv, derékfájás, lumbágó, meszesedés, ízületi beállás, fejfájás, szinte mindennapos betegségek a modern társadalomban. Nagyon kevés olyan család van, ahol ezek a problémák ne jelentkeznének. Sok gyógymód létezik ezen betegségek orvoslására, azonban nem mindegy melyiket választjuk. Megfigyelhető, hogy őseink között a csontrakó emberek ezer évvel ezelőtt is kifinomultan és hatásosan tudták kezelni a problémás területeket. Attól, hogy a már divatosabb csontkovács vagy kiropraktőr szóval illetjük, még pontosan ugyanazt jelenti, mint ezer évvel ezelőtt: ember, aki kézzel gyógyít. Úgy is mondhatjuk, kezel. Aki figyelmesen olvas, rájön, hogy már a gyógymód leírásában is benne van a lényeg. A magyar kezel, kezelni, kezelés szavakban benne foglaltatik a kéz szó, ami utal a csontkovács kézzel történő gyógyítására.

Alapok az energetikai csontkovácsolásról:

Két nagyon fontos dolgot leszögezhetünk a csontkovácsolásról. Egyrészről nem tünetileg kezelem vele a fájdalmat, hanem annak kiindító okát igyekszem megszüntetni, ami - bár a módszer a múltban gyökerezik - messze előre mutat az orvoslás történetében. Másodsorban a hiedelmekkel ellentétben nem visszateszem a kimozdult ízületet, hanem a körülötte lévő izom fellazításával majd egy szakértő csontkovács mozdulattal lehetőséget teremtek arra, hogy az ízület megtalálja a neki rendelt helyét. Erre azért van így szükség, mert a fájdalom oka az elmozdult ízület és az ennek következtében megfeszülő izmok és inak. A fájdalom - a probléma, zavar, ami kialakult a testben - az azért alakult ki, mert a test izomzata megfeszül például a gerincoszlopnál vagy a csípőnél, aminek következtében a terhelés a térdet, bokát, vagy az ízületeket másként érinti. A kezelés szintén nullponti energiával történik, melynek eredményeképpen fájdalommentes, szemben a klasszikus csontkovácsokkal!

Mitől is fáj?

A gerinccsigolyák és szerveink között összefüggés áll fenn. Ha egy ízületben bekövetkezik az ízületi beszűkülés (csípő vagy porckorong) akkor az ízület mozgástere jelentősen csökken, így ízületi mozgás elakadásról van szó. Ha a csigolyák elhelyezkedése megváltozik, tehát a csigolya a helyéről elmozdul, az adott csigolyából kilépő idegpályák zavartsága miatt a hozzátartozó szervek immunitása gyengül. Emiatt sok esetben a szervi elváltozásoknál a betegséget kiváltó ok a hozzátartozó csigolyában keresendő. A fájdalom arra figyelmeztet, hogy valami nem jól működik a szervezetben, vagy valami nincs a helyén, ezért nagyon fontos a harmóniát visszaállítani, s így a szervezet képes gyorsan regenerálódni. A legrosszabb, amit tehetünk és a reklámok hatására a legelterjedtebb - azaz, ha fájdalomcsillapítóval becsapjuk az agyunkat. A fájdalomcsillapító nem helyettesíti a csontkovács fogásokat.

Mikor érdemes csontkovács kezelést igénybe venni?

Stresszes beállt feszült nyak, ill. hát kezelésére kiváló módszer a csontkovácsolás. Nagyon hatékony mindenféle gerinc eredetű problémák fájdalmak, gerincsérv, derékfájás, hátfájás, nyakfájás, migrénes fejfájás esetén, beszűkült csípő, sántítás, térdfájás, bokapanaszok esetén. Érdemes csontkovácsolást végezni törések műtétek után, terhesség alatti, szülés előtti időszakban (persze ekkor speciális és gyengéd mozdulatokat alkalmazunk inkább masszázs jellegű a folyamat és a utolsó trimeszter vége felé már nem javasolt...). Kitűnően és hatékonyan alkalmazható a csontkovácsolás szülés utáni gerincpanaszoknál és a szoptatás időszakában kialakuló hátfájásnál is.
17 év gyakorlattal várom a gyógyulni vágyókat Budapesten a nagykörút közelében található szalonunkban!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos időpontegyeztetés szükséges a +3670/6005321-es telefonszámon!

Elérhetőségek:

Tóth György

Tel:+3670/600-5321

Mail: csontkovacs@csontkovacs.net

Cím: di Bamboo Egészségház, 1095 Budapest, Ipar utca 2a B épület fszt. 4 .

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tóth György
Weboldal
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Ipar u. 2/a.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére